Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elkezdeni a fog. Gátló szedését, ti hogy voltatok ezzel?
Szia! Én is baromira paráztam tőle, nekem is itt volt a kezemben és mindig amikor megjött annyit mondtam áá majd következő hónapban.. ez így ment kb 4 hónapig míg rá vettem magam, hogy beszedem.
DE most sem tudok teljesen megbízni benne, nem engedem a páromnak, hogy belém engedje.
Még csak a jó oldalait tapasztaltam, igaz még csak 6 hónapja szedem (mindig a 4. napon jön meg, nem görcsölök annyira, az együttlétek is élvezetesebbek)
amúgy Jangee a gyógyszer neve
17:20-asnak igazad van, én is tisztában vagyok vele, hogy nem egy egészséges dolog, de nem fogom megvárni, azt h folyton rosszul legyek tőle. ha olyan mellékhatása lesz ami engem gátol a mindennapjaimba nem fogom folytatni.
17:23-as igen az abortusznál biztosan jobb még ez is. S mivel kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk, de egyáltalán nem vagyunk gyerekpártiak felmerült ez a megoldás.
Igen, lehetnek mellékhatásai, de nem mindenkinél jelentkeznek. Probáld ki, és ha nem jön be, abba lehet hagyni minden levél végén.Én utálom az óvszert, természetellenes érzés. Akinek szintén nem jön be az óvszer, ez a legjobb megoldás.
Elhiszem, hogy az óvszer is jó, de annak is megvannak a hátrányai, ahogy a fogamzásgátlónak. Ha kiszakad, vagy lecsúszik, rohanhattok a 72 órásért, ami nem 100%-ban biztos, h bejön. A fogamzásgátlóval ez nem eshet meg, de ha elfelejted beszedni, akkor megint van esély teherbeesni, és igen, a mellékhatások. Nincs 100%-os megoldás azon kívül, hogy nem szexelsz.De az ugye nem megy, ezért vállalni kell kockázatot. Mindennek ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!