Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett terhesség?
nem tudom miért jött most rám, ez a para...
rendesen szedem a tabikat, csak kicsit híztam, és alul nőtt a hasam...és szerintem ezért paráztam be
volt 2 hónapja egy gyulladásom, amire kúpot írt fel a nőgyógyász és decemberben kell mennem kontrollra...de néha beleszúr, tompán fáj alul a hasam és lehet h emiatt is képzelem azt h esetleg terhes vagyok...:/
Hát azért mire a has elkezd nőni, addigra már általában van tünet, na meg kimarad a vérzés (már többször is).
Jó eséllyel nem vagy terhes, de egyébként nem te lennél az első, aki tabi mellett teherbe esik.
mikor kúpot használtam, addig és utána 1 hétig gumit is használtunk...ezt azért írtam h lehet h nem gyógyultam meg teljesen a gyulladásból és azért érzem furcsának a hasam
tesztekben nem bízom...inkább bejelentkezem a dokihoz egy vizsgálatra
csak nagyon izgulok h nehogy baba legyen, mert most még nem állok készen rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!