Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló? 17/L
mivel a nőgyógyásznál hosszú sor van és a házi orvos meg készen adja neked rutin szerűen a receptet, így inkább házi orvosnál szokták a vényt elkérni.
Amúgy orvosi titoktartásról hallottál már?
Igen, hallottam, de itt elég pletykafészek a doktornő.. :) hamarabb megtudnák a szüleim, mint ahogy hazaérek! :D
Tudom, jobb lenne elmondani a szüleimnek.. próbáltam.. :) de 18 éves koromig kizárt, hogy beleegyezzenek. :/
Én is úgy tudom, hogy háziorvos nem adhat, csak ha már szedted előtte is és bevált.
A gumi is jó, ez igaz, de kicsit tartok attól, hogy elszakadhat vagy ilyesmi.. biztonságosabbnak gondolom a fogamzásgátlót!:)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó előtti: Köszönön a választ, az iskolától nem messze van egy magán nőgyógyász, ahhoz gondoltam elmenni. :)
Utolsó: Egyelőre érdeklődöm ez ügyben. Tudom, hogy esélyes vagyok meddőségre mert azoknak a hormonoknak a termelése lefog állni így ha abbahagyom, akkor nem biztos, hogy visszaáll, de tudtommal ha nem szedem évekig akkor nem okozhat nagy problémát és kis százalék lesz meddő a fogamzásgátló miatt, de a hormonok újra termelését belehet indítani egy másfajta kezeléssel.. Az, hogy vállaljam fel a kapcsolatom, ez könnyű mondani, de sajnos nem ismered a családomat, buta nem vagyok, az orvosira készülök, már 3 éve tanulom emelt szinten a biológiát és erről is volt már szó. Azért köszönöm a válaszodat! Ez is egyfajta megközelítés és vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!