Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a levél utolsó szem tabiját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a levél utolsó szem tabiját nem vettem be, akkor mi a job választás? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

A történet röviden annyi, hogy ma kellett volna bevennem az utolsó tabit (holnaptól tablettamentes időszak->menzesz), de olyan ügyetlen voltam, hogy kiugrott a levélből és elgurult. Már egy órája keresem, de nem találom. (nem nevet :D) Szóval a kérdés az, hogy mi lenne a jobb??

a, ha holnap kezdenék egy új levéllel

b, ha majd csak jövőhéten szombaton kezdeném az újat, mintha mi sem történt volna.

Annyi a baj, hogy nem tudom pótolni a szemet, mert koliban vagyok.

2012. nov. 9. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A job az a munka.
2012. nov. 9. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában rá van írva a tablettára, hogy mi a teendő ilyen esetén: nincs probléma, tartsd meg a szünetet és a 8. napon kezd el az új levelet! Ilyenkor egy nappal korábbra csúszik az egész folyamat, így egy napot spóroltál. Semmi bajod nem lesz belőle, csak akkor csúsztasd az időszakot és tartsd be pontosan a 8. napot.
2012. nov. 9. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Ugyanúgy tartsd meg a 7 napos szünetet, de egy nappal se többet! Szóval egy nappal előbb vedd be az első szemet, mint szoktad, ennyi. :)
2012. nov. 9. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 3-hoz. Ma ne vegyél be akkor, tarts 7 napos szünetet mai nappal kezdve és mostantól nem péntekenként veszed be az utolsót hanem csütörtökönként :)
2012. nov. 9. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

első válaszoló: te még soha nem gépeltél el semmit?? A leírásban mellesleg már 2 b-vel van...

2012. nov. 9. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a 7 nap szünetet. De csak 7 nap legyen, mert ha 8 lesz belőle, akkor sem a szünetben nem véd, sem utána még egy hétig.
2012. nov. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!