Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követtem amit a fogamzásgátló betegtájékoztatóján volt. De itt az ellenkezőjét olvasom. Most akkor mi a helyes?
Szóval: az van a fog.gátló papírjára írva, hogy első szem bevételétől kezdve véd. Ezt vettem alapul, így a 2. szem bevétele után már védekezés nélkül szeretkeztünk (már 7 szemet beszedtem), tehát belém élvezett. Napi 2 szexet nyugodtan lehet számolni. Amiket itt olvastam (várni kell 1 hónapot különben nem alakul még ki a védelem), okot adtak arra, hogy parázzak a teherbeesés miatt. Most akkor kinek van igaza?!
Cypromix a fog.gátló neve
Annyit mondott az orvos, hogy a pattanásaimat kb 2 hónap után kezdi majd eltüntetni. Mást nem mondott!
Igen a menzesz első napján szedtem be, este. (Ezt is a tájékoztató írta, hogy este ajánlott, kevés folyadékkal)
Itt tényleg ne higgy senkinek! Mindenki azt ír, amit akar.
Csak orvosnak és betegtájékoztatónak! Ha az orvos nem mondott semmit, akkor marad a betegtájékoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!