Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Követtem amit a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követtem amit a fogamzásgátló betegtájékoztatóján volt. De itt az ellenkezőjét olvasom. Most akkor mi a helyes?

Figyelt kérdés

Szóval: az van a fog.gátló papírjára írva, hogy első szem bevételétől kezdve véd. Ezt vettem alapul, így a 2. szem bevétele után már védekezés nélkül szeretkeztünk (már 7 szemet beszedtem), tehát belém élvezett. Napi 2 szexet nyugodtan lehet számolni. Amiket itt olvastam (várni kell 1 hónapot különben nem alakul még ki a védelem), okot adtak arra, hogy parázzak a teherbeesés miatt. Most akkor kinek van igaza?!

Cypromix a fog.gátló neve

2009. aug. 13. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha a betegtájékoztató azt írja, hogy véd, akkor védenie kell(ene). Én a 3. gyógyszert szedem és minddel várok 1 hónapot, írjon bármit a betegtájékoztató. Hogy miért? Anyám 2x esett teherbe, mert hitt az orvosnak meg a betegtájékoztatónak (nem védekezett másképp is gyógyszerváltáskor). Azt tudom, hogy én nem mernék hinni annak, hogy 1 nap alatt véd. Nem kell a para, ezért inkább várok 1 hónapot.
2009. aug. 14. 09:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Annyit mondott az orvos, hogy a pattanásaimat kb 2 hónap után kezdi majd eltüntetni. Mást nem mondott!

Igen a menzesz első napján szedtem be, este. (Ezt is a tájékoztató írta, hogy este ajánlott, kevés folyadékkal)

2009. aug. 14. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt tényleg ne higgy senkinek! Mindenki azt ír, amit akar.

Csak orvosnak és betegtájékoztatónak! Ha az orvos nem mondott semmit, akkor marad a betegtájékoztató.

2009. aug. 15. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is cyromixet szedek. Nos.. mostmár kár az aggodalom. De amúgy már védett vagy, ne aggódj. Ha a mensesed 1. napján kezdted el szedni, akkor ne parázz! Én kivártam 21 napot. De én én vagyok. Ne aggódj. Ha beszedted a 21-et a 4-5. napon megjön és megnyugszol. Amúgy meg a kevés folyadék tök mind1. :)
2009. aug. 17. 16:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem tényleg védett vagyok, mert ugye azt senki nem tudja hogy a szervezetem hogy reagál a gyógyszerre. :S
2009. aug. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!