Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követtem amit a fogamzásgátló betegtájékoztatóján volt. De itt az ellenkezőjét olvasom. Most akkor mi a helyes?
Szóval: az van a fog.gátló papírjára írva, hogy első szem bevételétől kezdve véd. Ezt vettem alapul, így a 2. szem bevétele után már védekezés nélkül szeretkeztünk (már 7 szemet beszedtem), tehát belém élvezett. Napi 2 szexet nyugodtan lehet számolni. Amiket itt olvastam (várni kell 1 hónapot különben nem alakul még ki a védelem), okot adtak arra, hogy parázzak a teherbeesés miatt. Most akkor kinek van igaza?!
Cypromix a fog.gátló neve
Nem nyugtattál meg :-)
Azt hiszem azért ha lejár a 21 tabi..illetve már csak 14, akkor biztonság kedvéért csinálok egy terhességi tesztet.
azert irjak mert 1.tajekozatlanok. 2.es ez a legfobb ok: mert van tabi ami csak 7,14 vagy 30 nap utan biztosit garantalt vedelmet. es ok ezekre ertik.
a nogyogyasz mit mondott amikor felirta? engem pl figyelmezett h meg 2 hetig azert hasznaljunk kiegeszito vedekezest.
Attól, hogy valaki még nem hallott róla, attól még létezhet ilyen.
Ne foglalkozz ezzel az oldallal csak és kizárólag a betegtájékoztatóra és az orvosodra hallgass ebben az ügyben!
Az orvos jobban tudja, mint az itteni laikusok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!