Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kezdtem el a nuvaring használatát (eddig semmi más fog. Gátlót nem alkalmaztam), akkor mikortól leszek "védett"? Hanyadik naptól/héttől?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 12:35
1/5 anonim válasza:
Ha a menzesz első napjától hazsnálod, akkor 1 hét után. DE!!!!!! A sokim azt mondta, ha tuti biztosra akarsz menni, akkor egy hónapo célszerű megvárni és akkor tuti hogy nem kell aggódnod. Én megvártam azért....
3/5 A kérdező kommentje:
3X is átolvastam a betegtájékoztatót, de nem találtam benne...
2009. aug. 13. 14:27
4/5 anonim válasza:
pedig írja:
Az első gyűrű felhelyezésének az ideje:
- Nem használt hormonális fogamzásgátlót az elmúlt hónapban.
Természetes ciklusának 1. és 5. napja között, de legkésőbb az 5. napon helyezze be az első gyűrűt (az 1. napnak a menstruáció első napját tekintjük)! Például ha a menstruációja egy pénteki napon kezdődik, helyezze be a gyűrűt legkésőbb a következő kedden! Ha a NuvaRing használat első 7 napjában közösülésre kerül sor, ne felejtsen el óvszert is használni! Ezt a tanácsot csak az első gyűrű használatakor kell követnie.
Ha a NuvaRing használat első 7 napjában közösülésre kerül sor, ne felejtsen el óvszert is használni!
vagyis 1 hétig kell a kiegészítő védekezés.
5/5 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI KÖSZÖNET !!!!!
2009. aug. 14. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!