Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet problémám ebből? Tudom hogy eláshatnám magam, de az nem segítene.
Előbb-utóbb meg fogja tudni. Inkább előbb tudja meg, mint utóbb.
Valóban hamarabb kellett volna megbeszélni, de tudom én is, hogy női barátokkal, részegen estéken történt dolgokról nem egyszerű beszélni. Inkább most tudja meg és inkább legyen vége a barátságnak, minthogy legyen tőled egy gyereke és fogalmam se legyen, ha te vagy az apja...
Egyébként előfordulhat, hogyha elmondod a dolgot, akkor eszébe jut 1-2 részlet...
Én amondó vagyok, hogy attól, hogy 12 évesen már feláll, még nem kéne szexelni.
Viszont ha idősebb vagy, akkor igazán lehetne több eszed, mint egy marék száraz lepkének.
Mondd el neki, mert ha csak úgy kiderül, hogy terhes és nem is emlékszik semmiféle aktusra, még a végén szívinfarktust kap.
Ha ez nem fake...
Sürgősen mondd el neki!
Miért?
Már csak azért is, hogy időben kiderüljön, hogy terhes-e.
Ha nem tudja, hogy van rá esély, akkor lehet hogy nem is gyanakszik, ha elmarad a menstruációja.
Ha pedig nem derül ki időben a terhesség, akkor lehet, hogy elvetetni se tudja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!