Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes? és ha igen mit kéne tennem fiatal vagyok még egy gyerek felneveléséhez?
a barátommal szinte mindig védekeztünk..
és ha nem akor se élvezett belém .....
de most már 2 napja késik ( nem szokott )
léci segitsetek nem akarok gyereket.. 16/L
16 évesen(ha már szexelsz), lehetne annyi eszed, h védekezel. ha meg nem, akkor terhes leszel, ennyi..
az egy másik dolog, h én 22 évesen megengedhetem magamnak, h megszakitással védekezzek, de még ebben a korban is van annyi eszem, h a termékeny napokon pharmatex-et is használjak...
Ebből még nem derül ki.De a megszakítás nem védekezés.Akkor inkább ne szexeljetek ha féltek ettől.
Vársz valószínüleg késik.
amikor nem védekeztetek az eltelt már 2 hete?mert akkor csinálhatsz tesztet
lehetsz terhes,mert az alőváladék is tartalmazhat ondót.
2 nap nem a világ ne parázz,majd csak 5-7 nap után.
16 éves vagy,szexelsz,ha terhes leszel vállald a következményeket.
Gonosz leszek, de megérdemled.
Akinek annyi esze nincs, hogy VÉDEKEZZEN, az húzzon abortuszra vagy b@ssza el az egész életét. MEGÉRDEMLI!!
Nana elég az oltásból. Egy ideig ellesz ezzel.
Hát 2 nap tényleg nem világ vége nekem késett már többet is. Mégse vagyok terhes.
Ha 16 éves vagy és már szexelsz akkor ajánlatos elmenned nődokihoz az éves vizsgálatra és tabit feliratni vagy valami alternatívát kérni az orvostól. Hidd el megéri. Nekem megér a lelki nyugalmam ennyit. Na meg a jövőm is.
Ja igen és ha terhes vagy akkor úgyis el kell menned. De addig várj még pár napot.
A legegyszerűbb ha tesztelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!