Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring-et használóknál mellékhatás? Fejfájás!?
Én már régóta (kb.4éve) használom a Nuvaringet. Eleinte nem volt gondom vele, nagyon bejött ez a szer. Kb. 1 év óta viszont nagyon tud fájni a fejem abban az időszakban, mikor a szünetet kell hagyni. Amikor visszarakom, akkor enyhül a dolog. Úgy vettem észre, mintha valami elvonási tünet lenne. :)
Egyszer jártam úgy, hogy nem lehetett égen-földön se kapni a gyógyszert. Ekkor kimarad 2-3 hónap. Az első hónapban kb. 1 hétig megállás nélkül reggeltől-estéig, estétől-reggelig, szó szerint egyfolytában fájt a fejem. Utána a 2.,3. hónap szünetben nem volt gondom. Aztán elkezdtem megint használni. Azóta is ugyanez a gondom. A szünetben elkezdődik a fejfájás, és akkor marad abba, ha visszaraktam a gyűrűt. Ti tapasztaltatok ilyet?
Nekem is fáj a fejem a szünetben, az elején nekem is kevésbé, mostanában jobban.
De nekem az egyéb 2-3 féle tabletta mellett amit szedtem már, fájt a szünetben. Sőt a legtöbb ismerősömnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!