Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót szedtek, és mik a tapasztalatotok? Hízás, hasi görcsök ilyesmi mellékhatás jelentkezett-e?
Én a Gestomix 20as csomagot szedem már 2éve, a rózsaszínt az az a leggyengébbet. Viszont már egy ideje nagyon fáj tőle a hasam, egyre gyakrabban görcsölök, rossz a közérzetem és a libidóm is teljesen lecsökkent a két év alatt, már szinte nem is kívánom a szexet. Tudom most az jön menjek nőgyógyászhoz, de voltam! A lyndonette 20at írta fel és a gyógyszerész ismerősünk azt mondta, ugyan az a hatóanyag, csak drágább szóval írassak fel mást. Hozzá tenném a doki megvizsgált és úgy írta a lyndonette tabit, hogy egy bnőm is a rendelőben volt és ő mondta, hogy azt szed, és neki bevált ezért írta nekem is azt. Még azt szeretném hozzá tenni a kérdésemhez, hogy hízott-e valaki fog. gátlótól és ha igen melyiktől, mert az viszont rám férne elég soványka vagyok. Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
19/L
Nuvaring hüvelygyűrűt használok, semmi mellékhatása nincs, libidóm olyan, mint régen.
Max annyi, hogy a 7 napos szünetben elég depressziós leszek, öngyilkos gondolataim vannak. De ezt betudom a PMS-nek, amint felteszem az új gyűrűt, elmúlnak ezek a gondolatok, érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!