Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlási módszereket? A többi lent!
A helyzet az hogy barátnőmmel most jöttünk össze 1,5 hónapja s be vallott hogy allergiás a gumira (mint betegség)
És mondta hogy tablettázott de azt kb 2 hónapja hagyta abba,
mivel volt már köztünk aktus ami meg szakításos volt nem is 1 szer csak bennem bennem van a félsz hogy mi van ha 1 szer be csúszik? a tablettát a héten íratja újra ki s el kezdi szedni de addig amíg a tabletta nem hat addig kéne valami hatékony védekezési forma, s tudnátok ilyet ajánlani nekünk?
Én 20/F ő 21/L
hüvelygyűrű!!!!! A legjobb megoldás sztem, én imádom, küldök egy linket, olvasgassatok róla. Nekem a nődokim ajánlotta :)
upsz bocsi, utolsó vagyok, kicsit félreértelmeztem a kérdést :/
Szóval új válasz... Szerintem próbáljátok ki addig a pharmatexes termékeket, viszont ne egyfélét, hanem többet egyszerre.. pl. kúp plusz kenőcs... plusz még ha megszakítás is van, az már jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!