Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasinak mennyire jó a szex megszakításos védekezéssel?
Vagy egyesek tudják, milyen a minőségi szeretkezés.:) Tudod drágám, nem olyan, hogy az utolsó pár másodpercben kikapod és máshová élvezel.
De majd megtudod, ha felnősz.
:DDDD de jót nevettem ezen:D
felnőttem már, ne izgulj. de nem minden vágyam, hogy gyerekem legyen, ergo nem hagyom, hogy bennem landoljon a cucc:D
Felnőtt vagy ennyi ésszel? Ha felnőtt lennél drága, akkor tudnád, hogy az előváladéktól is teherbe eshetsz.
Na ez nekem mindent elárult arról, hogy te mennyire vagy felnőtt... :) Csókollak, IQ-fighter!
Naptármódszerről, pharmatex-ről hallottál már? IQ-fighter:D
Mellesleg nem tudom te mivel védekezel, de ha fogamzásgátlüval, akkor az ezerszer rosszabb, mint akármi más!
MEgszakítás+pharmatex mellett lett babám, elvetettem, majd emiatt lettem meddő.
De nyugodtan használd a pharmatexet, elvégre az orvosoknál sem használják a pharmatex-baba kifejezést.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Látom kinek jó, kinek nem,ami persze így van rendjén.Csak kíváncsi voltam, hogy csak én látom úgy, hogy az bizony nem az igazi. Mert én még mindig ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!