Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Fontos!
Figyelt kérdés
Féléve szedek fogamzásgátló tablettát,októberben volt olyan alkalom(max 1,2) amikor elfelejtettem bevenni a tablettát,de utána ugyanúgy szedtem tovább és bevettem mind a 21 tablettát.Tegnap a barátommal szeretkeztünk,és gumit használtunk csak sajnos elszakadt és későn vettük észre.Lehetek terhes ?2012. nov. 3. 15:59
1/10 anonim válasza:
És akkor most mikor vetted be az utolsó tablettát?
2/10 A kérdező kommentje:
tegnap este :)
2012. nov. 3. 16:05
3/10 anonim válasza:
Tehát ha jól értem, akkor beszedtél egy tablettát, és amellett még óvszert is használtatok. Akkor nem is kell óvszer, ha úgyis szedsz tablettát, szóval ha tegnap azt is szedtél, akkor szerintem hiába szakadt el a gumi, úgysem hinném hogy terhes lehetsz, hiszen a tabletta is azért van, hogy megakadályozza azt.
4/10 A kérdező kommentje:
De akkor is rendesen védett a tabletta ha októberben elfelejtettem bevenni 1-2 nap tablettát de utána szedtem tovább? és meg volt a 21 tabletta .
2012. nov. 3. 16:09
5/10 anonim válasza:
Hát akkor abban az 1-2 napban nem védett rendesen, mikor kihagytad, ha azóta minden nap szedtél, akkor biztos hogy rendesen védett.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2012. nov. 3. 16:18
7/10 harcosangyal válasza:
Biztos??? Ezt nektek ki mondta??? Amint kihagysz egy tablettát máris nem biztos semmi - amellett sem 100%-osan - nagyon fontos kérdés, hogy melyik héten 1., 2., 3.... pontosan mennyi nap telt el azóta? mert a kihagyott után - amelyeket én ismerek - minimum 7 napig másképp is kell védekezni
8/10 anonim válasza:
Ép ezt akartam írni, mint az előző. Olvasdd el a betegtájékoztatót.
9/10 A kérdező kommentje:
Októberben hagytam ki az első héten mind a két tablettát ,de nem egymás után,azóta meg bőven eltelt 7 nap ,mert most November van.Akkor remélem hatott ..
2012. nov. 4. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!