Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok egy 21 éves lánynak?
Sziasztok!
21 éves lány vagyok. Eddig még nem szedtem semmilyen fogamzásgátló tabblettát sem, mert félek, hogy attól elhízok. Párommal kipróbáltuk a Pharmatex krémet, de az meg elég "gusztustalan" szeretkezés után...
Milyen más fogamzásgátló módszert ajánlatok nekem?
Ha nem akarsz fogamzásgátlót szedni, a Nuvaring hüvelygyűrűt ajánlom. Igaz azt is doki írja fel, de sztem minden gond nélkül fel is írja. Ez egy gyűrű, amit hát most pontosan nem tudom, de asszem a menstr. körül kell felrakni, nemtom h elötte v utána, az levan írva. Rendesen véd mint egy fogamzásgátló, nincs hízás. És nem kell attól félni hogy az lecsúszik, csak mondom.
Anyu már másfél éve ezt használja, és nincs vele semmi gondja. Ja meg asszem van egy injekciós dolog is. Asszem 3havonta injekcióznak a karodba, és véd mint bármi más. De attól én pl nagyon félnék. Én gyógyszert szedek és én nem híztam tőle. De ez a Nuvaring tényleg jó. Ja és a párod se érez belőle semmit.
Én 20 éves vagyok, 3 hete kezdtem el szedni én is - életemben először. Yadinét szedek, fórumokon néztem utána, azt a alegtöbben csak ajánlották.
Egyelőre semmi változást nem látok magamom: nem híztam (kopp-kopp-kopp), igaz a bőröm se lett semmivel szebb, a cicim az viszont nőtt egy kicsit.
De ennek alacsony a hormontartalma, akik véleményt mondtak róla, azok kb 95%-ának ez bejött..
És a nőgyógyászom is azt mondta, hogy "igen, ez tökjó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!