Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez baromság nem? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baromság nem? (lent)

Figyelt kérdés

Nemrég tettem fel kérdést ide,hogy az első szem fogamzásgátlónál a hét napos szünet után baj e ha késtem pár órát.

Erre odaírt valaki,hogy 6 órát lehet vele késni.

Ez baromság nem?

Az 12 óra tudtom és a betegtájékoztató szerint.....

A lényeg,hogy 12 óra letelte előtt bevettem nem?

2012. okt. 31. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
12 órát lehet vele késni, nekem nőgyógyász mondta 2napja! :)
2012. okt. 31. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Oké köszi,és az mitől számítva 12 óra?

Éjféltől,vagy attól az órától kezdve amikor be szoktam venni?:S

2012. okt. 31. 17:49
 3/6 anonim válasza:
Attól az órától kezdve amikor be szoktad venni! ;)
2012. okt. 31. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, 12 óra van beleírva. Viszont pont nem az első szemnél kellene ilyen késésekkel szórakozni. Én legalábbis nem tenném. De ha neked meggyőződésed, hogy baromság, akkor mit foglalkozol ezzel?
2012. nov. 2. 08:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szórakozom vele,egyszerűen csak kiment a fejemből most először. Én kérek elnézést tőled,hogy ennyire rossz dolgot tettem akaratomon kívül.
2012. nov. 4. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyébként meg már kérdeztem dokit is róla azóta,nem gond.Úgyhogy a felelőtlen vagy,meg szórakozol dumáddal kb menj a p*csába.Ha ostobaságnak tartod a kérdést,nem kell válaszolni,tovább lehet kattintani,és figyelmen kívül hagyni.

De nem,te még energiát is pazarolsz rá,hogy egy szerinted idiótát leszólj.Gratulálok!

2012. nov. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!