Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is baromság megsértődni, mert nem emlékeztem rá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú legjobb barátom, aki talán többet is érez irántam. Nem mondott ilyet, de lehetséges. Nem is ez a lényeg, hanem tegnap amiatt sértődött meg, hogy nem emlékeztem arra, amikor másfél éve ismerkedésünkkor beszélgettünk. Hiszen miután megismertük egymást rá fél év múlva kezdtünk rendszeresen társalogni. Szerinte nem, szerinte már előtte is beszélgettünk. Az a lényeg, hogy rosszul esett neki, hogy nem emlékszek mikor, de elmondani nem akarja, hogy mikor volt. Magyarul megsértődött. Ennyi miatt megbántódni... Jogos a haragja?
2012. jan. 4. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
ez csak szőrszálhasogatás,azt akarja,hogy pitizz neki
2012. jan. 4. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség ilyesmin megsértődni.
2012. jan. 4. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

He?

Ez csak nekem magas? Pedig 2x elolvastam.

2012. jan. 4. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te már akkor többet jelentettél neki,ezért fontosnak tartotta.
2012. jan. 4. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem elegáns akkor mit akarsz tőle? Komolyabb dologban mi lesz? Pofozkodás?
2012. jan. 5. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!