Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A párom férfi fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom férfi fogamzásgátló tablettát szed, ki tudnám cselezni, hogy mégis teherbe essek?

Figyelt kérdés
24/L

2012. okt. 28. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

24 éves létedre jó natgy észkombájn vagy, ehhez zárójelben gratulálok.

Tegyük fel, hogy tényleg létezik ez a szer, az átlagember számára hozzáférhető verzióban.

Ez esetben ha megpróbálod megakadályozni, hogy beszedje (mert hát máshogy hogy is tudna megtermékenyíteni), akkor szerintem neki csak elkezdenének kattogni a fogaskerekek az agyában, hogy itt valami nem kóser.

Ha én férfi lennék, egy ilyen után komolyan elgondolkodnék azon, hogy akarok-e a csajtól bármit is ezek után.

2012. okt. 28. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:

"A párom férfi fogamzásgátló tablettát szed"

Már írták előttem, de akkor is:

KAMU!

Nincs forgalomban férfi fogamzásgátló tabletta.

Most ha ez komoly kérdés:

akkor nem TE vágod át, hanem ő téged.

Nem kell cselezned, ő maga akar felcsinálni.

2012. okt. 29. 01:20
 13/15 gyikom válasza:
a párod biztos férfi? :D
2012. nov. 4. 20:02
 14/15 anonim válasza:
jó lenne ha lenne férfiaknak is.Imádom a párom,de kezdek rájönni,h csak donor vagyok.18 év van köztünk,és neki nagyok ketyeg az óra.Én is akartam a gyereket,de egyre biztosabb ,h csak erre kellek.Így már nem olyan vicces,pláne hogyha utána lapátra tesz,mert elég vastag és én majd nem kellek neki.Nagyon szeretem, de egyre nehezebb,már nem tudom mitévő legyek...
2013. máj. 27. 20:49
 15/15 anonim válasza:
Hmm férfi fogamzásgátló tabletta..ez megeszi és lenyeli a gumit? :D
2013. aug. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!