Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha foggátló mellett leszek terhes, a megvonásos vérzés ugye nem jelentkezik?
első: sztem te neked nemkéne ezt az oldalt látnod, 18 még nemnagyon vagy, ha ilyeneket kérdezel :D
második: neked köszi, rendesen szedem, de néha ráparázok...
sehonnan. ez nem igy müködik. ha rendszeresen szedted a gyóyszert nem hánytál v nem volt hasmenésed bevételt követö 3-4 órában akkor elvileg lehetetlen h terhes légy. az megeshet h kimarad a menzeszed, viszont én ienkor tesztet csinálnék. a betegtájékoztatóban s benne van h kimaradhat,de jobb 100% ra menni. ha kimaradt csinálj egy tesztet, legalább megnyugszol:)de ha tényleg rendszeresen szedted nemhiszem h terhes lennél:)
remélem tudtam segiteni!! szia!
L
ja am mit szedsz? :)
köszi. tri-regolt szedek. nemvagyok hányós hasmenéses, nemszoktak ilyen gondjaim lenni, és antibiotikumot sem szedek sose.
a rendesen szedem az nálam 2-3-4 órás eltéréseket jelent :D, de ez úgytudom nemprobléma az én gyógyszeremnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!