Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a pecsételő vérzés? Pontosan hogy jelentkezik? Milyen formában?
Lehet, hogy elég hülye kérdés, de most kezdtem el fogamzásgátlót szedni, 10-én, a menzeszem első napján. Tehát ma vettem be a 6. szemet. Eddig semmi mellékhatás szerencsére. A menzeszem is elmúlt, úgy tűnik.
A kérdésem az, hogy a pecsételő vérzés az hogy jelentkezik? Hogy el sem múlik rendesen a menzesz, vagy elmúlik, aztán egyszer csak hopp?
Szia!
A pecsételő vérzés leginkább akkor jelentkezik ha véletlen kihagysz egy szemet. Nálam legalábbis így volt. Ha rendesen szeded, akkor max. menses előtt a sötétebb folyásra, kevés vérre lehet számítani. A pecsételő vérzés, mint ahogy a neve is mutatja, egyedül a bugyidra veszélyes.
Köszönöm a választ!
Már a második havi bogyót szedem, volt pecsételésem az első havinál, majdnem a levél végig, de alig volt észlelhető a tisztaságin is :)
Most már szerencsére minden rendben :) Bár az első megvonásos kicsit fájdalmas volt, eddig életemben nem fájt így a hasam. Remélem ez enyhül az idő múltával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!