Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megvonásos vérzés minden esetben jelentkezik tablettaszedéskor? Akkor is, ha teherbe estél?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy fog. tabi mellett elvileg nincs peteérés, tehát az a vérzés nem rendes mensi. Ha rendesen szedi az ember a fogamzásgátlót, nem szed mellette más gyógyszert, nem ürül ki felszívódás előtt a szervezetéből, akkor mennyi az esélye a teherbeesésnek?2011. máj. 13. 15:43
1/10 anonim válasza:
Ha rendesen kivizsgált nődoki és vérvételre is elküldött úgy írta fel a gyógysz. akkor nem kéne közti vérzésnek lennie.
A teherbeesésnek semmi esélye, de kérd. meg a dokidat is, ha biztosat akarsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Közti vérzésem az nincs, csak az első hónapban volt 1hétig, de már ráállt a szervezetem a tabira. Remélem, hogy tényleg nem lesz soha semmi baj, mert mindig percre pontosan veszem be és semmilyen más gyógyszert nem szedek be.
2011. máj. 13. 15:57
3/10 anonim válasza:
ma 15:52 vagyok
Hogy szeded a tabit, mikor hagyod abba a szedést?
4/10 anonim válasza:
hát találkoztam már olyannal, aki tabi mellett lett terhes és vérzett is, szal nem vette észre. de ő nem szedte rendesen a tablettát (hol reggel, hol este vette be) és párszor ki is hagyta.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát én mindg 16kor veszem be és szedem 21 napig utána szünet és a 8.napon veszem be. Ahogy kell.
2011. máj. 13. 16:15
6/10 anonim válasza:
ma 16:05vaok
21napig szeded és 7napig nem? ez az idő arra szolgál h havid megjöjjön
ma 16:11-nek
ako még szép h terhes lesz azé kell rendszeresen szedni.
9/10 anonim válasza:
Elvileg,ha tabletta mellett teherbeestél,akkor nem fog jelentkezni a megvonásos vérzésed,ahogy a rendes menstruációd sem jelentkezne.Kivételek mindig vannak,de elvileg terhesség mellett nincs vérzés.
10/10 anonim válasza:
Ha vki teherbe esik tabi mellett, akkor általában nem jelentkezik a megvonásos vérzés. Persze vannak ugye olyan nők, akiknek terhesen is van vérzésük, nekik vszínű tabi mellett is lenne. De azért általában nem jellemző.
Normális szedés mellett kicsi az esély a terhességre, de ugye semmi sem 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!