Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 17-én este jött meg, és ma (21-én) vettem be az 1. szemet, akkor véd 1hét után? (Yasminelle)
Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 19:02
1/7 anonim válasza:
sztem a legtisztább ha megkérdezed az orvosod vagy elolvasod a betegtájékoztatót! de amugy sokan akkor is várnak 1 hónapot ha az első nap veszik be! de a betegtájékoztato írja... ovasd el
2/7 anonim válasza:
Olvas el a tájékoztatót, hogy mit ír arra az esetre, ha az 5. napon vagy később veszed be! De miért nem kezdted az 1. napon?
3/7 A kérdező kommentje:
A dokim mondta,hogy ő azt javasolja,hogy ne az 1. napon vegyem be...nemtudom miért...
2008. máj. 21. 20:38
4/7 anonim válasza:
ha utána, akkor azt írja a tájékoztató , hogy egy hétig kiegészítő fogamzásgátló módszert kell alkamazni pl.:óvszer
6/7 anonim válasza:
Tokmindegy, hogy itt ki mit mond. A dokinak kellett volna megmondania vagy neked megkerdezned, mikor felirta.
Nekem anno azt javasolta a dokim, ha eddig kibirtuk legyunk biztosak a dolgunkban es egy honap utan szexeljunk inkabb gondtalanul. Tehat egy het meg nagyon valoszinu, hogy NEM ad vedelmet. Legyen a neve a tabinak akarmi!
7/7 anonim válasza:
Ha az van a tájékoztatójára írva, hogy 1 hét után véd, akkor nem értem, hogy egyesek miért kételkednek! És legfőképp, miért okoskodnak, hogy csak 1 hónap után véd!!! Én inkább a tájékoztatónak hiszek, mint egy agyonstrapált nődokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!