Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szoktunk védekezni, július végén volt, h kíváncsiságból megpróbáltuk, de nem volt több 6-7 lökésnél, de ekkor sem ment bele (bocsi a megfogalmazásért, de így tudom elmagyarázni. Kizárt a terhesség?
Tizenhét évesen egy egyszerű kérdést nem tudsz megfogalmazni. Már ez is elkeserítő. Ám igazán szomorúságra a magányosságod ad okot. Egyetlen biológiatanár nincs a közeledben? Anyuka, nőismerős, barátnő? Senki?
Lehetsz terhes a mai napon, de nem a hónapokkal ezelőtti együttlétből. Ha eddig háromszor már megjött, akkor ez egészen bizonyos. De kettő vagy egy esetén is.
És mi is volt a történés? Nem ment bele. De el sem sült a srác, elsült, de vaktöltény volt, padlóra ment, hüvelybe, szájba, kávéba ment? Vagy mi?
3 hónapja óvszer nélkül belédhatolt, azóta 3-szor jött meg a mensesed.
Ez most komoly, hogy azon parázol, hogy terhes vagy-e?
Kicsit érdemes lenne utánaolvasni a szaporodás biológiájának!
Mi vaan?:D
Úgy írsz,mintha egyszer te lennél a fiú,egyszer meg a lány.
Írtad,hogy 6-7et löktem rajta
Kevés eszed van az biztos. Ha 3x megjött azóta akkor miért teszel fel ilyen kérdést?
Nem kell aggódni én évekig így védekeztem és nem csak 6-7 lökésig. Hanem egy fél óráig tartó szexben is a végén húztam ki. Mégse lett sosem terhes a csajom. Sőt utána kis idő múlva visszadugtam és ment a 2. menet.
De nem ajánlom.
"nem vagy terhes nyugi!" LOL XD XD XD XDDDDD
A kérdező fiú :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!