Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
8hónapja vagyunk együtt a barátommal, és ismerkedünk még egymás testével. Orális kényeztetés után lenyeltem, majd rá olyan 1-2órára annyira nem bírtunk magunkkal, hogy megtörtént az első aktus, de óvszer nem volt mivel nem készültünk. Nem ment el bennem, mégis félek. A menszeszem 3napja múlt el. Ha elmegyek nőgyógyászhoz, ő azonnal megtudja mondani, hogy terhes vagyok-e? 19/L
2012. okt. 27. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs gumi, akkor nem kell szexelni. Sosem értettem, hogy lehet vki ennyire felelőtlen. Nekünk is volt olyan, hogy nem volt kéznél, de nem úgy oldottuk meg, hogy "akkor csináljuk nélküle". Kézzel, szájjal kielégítettük egymást, aztán vettünk kotont és ennyi.

Vegyél be 72 órást, és imádkozz, mert az sem 100%-os.

2012. okt. 27. 12:34
 12/12 anonim válasza:
meg van az esélye, nem kell elmennie ahhoz. előváladék is átkerülhet beléd pláne ha már előtte elment egyszer. kevesebb az esélye de megvan. védekezzetek. nem hiányzik szerintem egy baba még sem a stressz és a szorongás e miatt.
2012. okt. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!