Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? A kérdésem a következő lenne 17 éves vagyok és még szűz. Egyéjszakés kalandba bonyolódva a srác az ujjával a csiklómat izgatta (időnként max 1,5-2 cmre behatolva) így éltem át első orgazmusomat.
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a felborult hormonháztartás (az első orgazmus miatt) vagy terhesség miatt késik lassan 2 hete a menstruációm. Légyszi ne írjatok bunkó válaszokat és csak olyan írjon aki biztosan tud válaszolni. Első ilyen, , élményem" és jelenleg kicsit aggódom a késő menstruációm miatt. Köszi előre is!2009. aug. 9. 23:23
11/12 anonim válasza:
Remélem az én lányaim sosem lesznek ennyire nullák...
szerintem ez kamu kérdés...
12/12 anonim válasza:
XD Ez gáz. Szánalom. Persze, terhes vagy! A pasid az ujjából is spermát lövellt beléd! Az hogy késik a mensid, betehető annak, hogy még egy éretlen, h_lye kis Pics@ vagy heheh tanuljá hogy anyád büszke legyen rád végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!