Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35-ot szedek hormonprobl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35-ot szedek hormonproblémák miatt. Mikor múlik el a szőrösödés? Illetve mikor van látványos hatása?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is szedtem, de nekem nem lett tőle szőrösödésem, de az is lehet, hogy félre értem, és neked alapból van és ettől várod, hogy elmúljon?

Ez csak bőrproblémákra jó, mondta a nődokim, hogy kozmetikusok is javasolni szokták a pattanásokra.

Nem érdemes 1 évnél tovább szedni viszont!

2009. aug. 9. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Hormonproblémákra felírtak egy újabb hormon-tablettát???... 8-o

Arról a nőgyógyászról is megvan a véleményem, aki pattanásokra hormontartalmú fogamzásgátlót ír fel!!!... 8-[

Biztos vagyok benne, hogy a saját lányának nem írná fel a pattanásaira!!!

VISZONT : javaslom, hogy olvass utána a neten a FITOÖSZTROGÉNEKNEK! Ezek természetes növényi hormonok, amiknek különleges képessége, hogy az emberi hormonháztartást optimálisan a legjobb szintre tudják beállítani. (Akinek túl magas, annak csökkentik, akinek túl alacsony, annak növelik az optimálisan legjobb szintre.)

12 óránként kiürül a szervezetből, tehát nem halmozódik úgy fel, mint a szintetikus hormonok!

Több más jó hatása is van a szervezetre : pl. bizonyított a rákmegelőző hatása (a szintetikus hormonok rákot okozhatnak!), vérnyomáscsökkentő hatású, megelőzi a csontritkulást.

Szinte minden zöldségben, gyümölcsben, gabonafélékben van fitoösztrogén (búzában is!), különböző mennyiségekben...

Szabadon vásárolható a SZÓJAVIT FORTE kapszula (DM-boltokban, Rossmann-boltokban, gyógynövényboltokban), ez pl. fitoösztrogén tartalmú táplálékkiegészítő.

Kb. 6-8 hónapos szedés után várhatsz látható eredményt.

2009. aug. 9. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedtem a Diane 35-öt igaz pattanásokra. Nagyon sok volt rajtam mindenütt,és hólyagok is. Nagyon szépen helyre hozott,kb 2évig szedtem de soha semmi bajom nem volt tőle. Igaz hogy minden ember szervezete más! Már több mint 3éve nem szedem,és a pattanásaim sem jöttek vissza. Jó néha előfordul,de inkább mensikor,és nem olyan durva.
2009. aug. 9. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne úgy értsd, hogy nem fog szőröd nőni, fog sajnos, csak lassabban és nem lesz annyira sűrű.

Nekem olyan 3-4 hónap múlva rendeződtek a dolgok, utána már nem kellett olyan gyakran epilálnom és pattanásom se volt.

2010. ápr. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!