Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, és hogyan?
A fogamzásgátlótól nem fog nőni a melled.Minimális hormon tartalma van.Ezért is nem hizlal mint a régi bogyók amiket még anyukáink szedtek.!Hány éves vagy?
2009. aug. 8. 09:05
2/13 A kérdező kommentje:
18. Nekem az egyik barátnőm mondta, hogy neki nőttek tőle a mellei, és tényleg, mert én is észrevettem. Elől deszka hátul léc volt, most meg tök formás lett. És én is azt a tabit szeretném szedni, de gondolom én nem mondhatom azt az orvosnak, hogy azt szeretném szedni, mert lehet hogy nem is lenne az nekem jó, meg ha megkérdezné, hogy miért is szeretném azt szedni, mit mondanék neki?! De akkor mivel érhetném el, hogy jobban érezzem magam? (Arra gondolok, hogy mit tegyek, hogy nőjenek?)
Mellnövesztésre nem írnak fogamzásgátlót. Azt felejtsd el.
Amúgy nőhet a mell. Nekem 80 B-ről 90 C-re nőtt. De feljött még + 10 kiló is, szal az kamu, hogy nem hízhatsz és nem nőhet a mell. Kis mellű nőknél jellemzőbb a mellnövekedés gyogyitól.
2009. aug. 9. 22:34
4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi volt a neve annak a gyógyszernek?
Én 2honapja szedek gyogyszert és 5kg-t hiztam mellete és elötte évekig tartottam a sulyomat... a másik meg még nöttek a melleim is miota szedem. ( Lindynette 20 at szedek)
2009. aug. 10. 15:35
Igen, engem is a lindynette 20 vágott haza. Ha hízni akarsz máshova is, szedd csak. A mellnövés hízással is jár.
2009. aug. 10. 21:13
7/13 A kérdező kommentje:
Mondhatom azt az orvosnak, hogy én a lindynette-t szeretném szedni? Merthogy én úgy hallottam, hogy az jó, vagy valami. Mert, ha a szervezetemnek jó, akkor úgyis felírja nem? Vagy melyik gyógyszert szokták leggyakrabban ajánlani?
A fiataloknak az én dokim ezt írja. Válogatás nélkül. A "menő" gyógyszerek közé tartozik (biztos ezután kapja a legtöbb jutalékot, ha felírja). É
n részemről azt kívánom, bár sose lett volna közöm ehhez a gyógyszerhez. Rémes mellékhatásai voltak nálam. Hízás, fejfájás, hasfájás, hányinger, ragyák mindenütt, libidócsökkenés, folyamatos mellfájdalom. Én a helyedben csak ezért nem íratnék gyógyszert. Különben is, lehet nálad nem is okoz mellnövekedést. Én azt mondom, bárcsak a mm-t se nőttek volna a melleim...Erős fájdalom kísért minden nap. A melleimhez hozzá sem lehet nagyon érni. A barátom át sem ölelhet, mert minden apró nyomásnál is fájdalmat érzek. A lovagló póz is felejtős, mert a rázkódás is fáj, ugyanígy bármiféle sport űzésénél is fájdalmat érzek. Kell ez neked? Megéri az a pár centi, hogy ilyen mellékhatásokat elviselj? Amúgy számolj hozzá jó pár kg felesleget is, mivel nem csak mellre hízol, hanem mindenhová. Szeretnél elhízni? Hidd el, nem könnyű 10 kg plusszal élni, leadni meg pláne...
2009. aug. 12. 10:40
9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak azért szeretnék tabit szedni, hogy a melleim nagyobbak legyenek, hanem azért is amiért ki van találva. Ha én hízok a tablettától, akkor ha rendszeresen tornázok, akkor ezt a súlyfelesleget, ami rám jönne, sikerülne leadni nem? Tehát a hízással nem lenne gond.
Hát én nem tudom leadni és úgy jött fel a sok + kiló, hogy közben sokkal többet mozogtam, mint a gyogyi előtt...
2009. aug. 13. 13:48
Kapcsolódó kérdések: