Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szedjek fogamzásgátlót vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjek fogamzásgátlót vagy ne?

Figyelt kérdés

Az óvszertől nagyon viszketek odalenn, babát nem akarunk a párommal, így felmerült bennünk a tabi-kérdés...

Nem tudom, hogy ilyen fiatalon elkezdjem-e, és hogy anyuéktól hogy kérdezzem meg :(

(és előre is köszönöm a kedves "neszexeljinkábbtanulj" hozzászólásokat, szoktam tanulni is.)

14/L

2009. aug. 7. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem 14 éves korban még nemkéne felborítanod a háztartásodat. Én 17 éves múltam és szerintem ebben a hónapban fogok feliratni, de még nekemis aztmondják,hogy fiatal vagyok. Nem lehet,hogy más miatt viszketsz? Vigyázz a női betegségekkel! Nem játék! Óvszertől nemkéne,hogy viszkess, lehet , hogy gombás ferőzésed van, vagy azis lehet,hogy " csak" alergiás vagy a latex gumira. SZerintem nézesd meg nőgyógyásszal. ( ha tabit akarsz szedni, akkor ígyis úgyis kivizsgálnak végülis, de nefelejtsd meg a panaszaidat is elmondani/
2009. aug. 7. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
háztartás helyet ***hormonháztartás** akart lenni , bocsi :)
2009. aug. 7. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Háztartásomat nincs, csak anyuéknak :D

De egyszerűen múltkor is abba kellett hagynunk, annyira kellemetlen érzés volt :S A pharmatex dolgokba nem bízok, mert hallottam róla pár rossz dolgot (rossz íz, teherbeesés...), megszakításról szó sem lehet, így nem igazán tudunk mit csinálni :(

Ja, és amíg nem szeretkeztünk, nem viszkettem. Ha pár hétig nem vagyunk együtt akkor sem, szerintem csak a gumitól lehet :(

2009. aug. 7. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha már egy jó ideje együtt vagytok, és a szüleid is úgy állnak a kettőtök kapcsolatához, akkor beszélj velük(először is anyuddal). Mondd meg neki, hogy nem szeretnétek babát, a gumi nem jó mert viszketsz tőle, és elég nagynak érzed magad a tabihoz. Szerintem nagy probléma még nem lehet belőle ha elkezded szedni, ugyis alacsony hormontartalmúak stb. Én most megmondtam anyumnak, hogy szeretnék tabit, sőt, még szüz is voltam...természetesen elfogadta a döntést, mert tesómnak sikerült egy nemtervezett bébi, persze a srác meg hülye,leszarja,szülei jófejek. Mondd meg hogy ilyet te/ti nem szeretnétek, és biztonságosabbnak is találjátok az effajta védekezést. Sok sikert!

18/l

2009. aug. 7. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
anyuéktól sehogy, szerintem kiakadnának. menj el dokihoz akár tiniambulanciára is és írasd föl a tabit. tartsd olyan helyen ahol nincs szem előtt. inkább szedj gyógyszert minthogy abortuszod legyen 14 évesen. de azért érdemes lenne átgondolni mert lehet hogy nem az óvszertől viszketsz hanem gombás fertőzésed van, én először elmennék egy dokihoz aztán ha mindent rendben talál és még úgy is viszket csak utána tabiznék. 14 évesen még ez nagyon rossz hatással van a szervezetedre, még fejlődésben van.
2009. aug. 7. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: nem akarok anyut kihagyni ebből, így se bízik bennem :(

Már kifejtettem, hogy amikor nem szeretkezek a párommal kb 1 hétig, akkor nem viszketek. Viszont, ha gumi kerül a képbe... :S

2009. aug. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!