Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felek attol hogy teherbe esem mennyire ved az ovszer addig amig szedni fogok fog gatlot?
Figyelt kérdés
Nem tudom en vagyok csak ezzel igy de nagyon felek attol hogy teherbe esem , a fog gatlo szedese utan mennyi ido amig hat ?2009. aug. 7. 20:04
1/2 anonim válasza:
ezt a nőgyógyász aki felírja neked a bogyót szépen elfogja neked mondani. ( amúgy a legtöbb fog. gátlóra 1hét van írva), de szerintem érdemes 1 hónapot várni, és addig óvszert használni...
2/2 anonim válasza:
egyetértek az elözövel, a doki biztos elmondja. én Meliane-t szedek, és nekem ahoz 14 napot- 2hetet- mondott. hát 10 nap után lefeküdtünk, utánna meg csak paráztam h mi lesz vajon ha... de nem lett semmi viszont jó nagy hülye voltam. ha téged megnyugtat akkor várj egy hónapot, v amennyit jonak látsz. viszont nagyon figyelj majd a szedésére, ki ne maradjon stb... nekem van ébresztö beállitva fél 9 re. de igyis akkor jut mindig eszembe mikor már vizszintesen vok,és megtaláltam a tökéletes pozt. erre fel kell kelni és irány bevenni:D
szóval arra figyelj. am nemhiszem h lesz baj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!