Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlóhoz szükséges vérvételre háziorvos is elküldhet?
Voltam nőgyógyásznál fogamzásgátlót felíratni. Nem küldött el vérvételre, nem is kérdezgetett...igazából semmi.
Félek így nekiállni szedni.
A háziorvosom nőgyógyász "végzettségű"...ha kérem tőle ő elküldhet ilyen vérvételre?
Ő amúgy nem írhatja fel a gyógyszert?
Én is félnék a helyedben. Legalább szüleid eddigi komolyabb megbetegedéseire rá kellett volna kérdeznie.
Ha örökölt hajlamod van a trombózisra, és fogamzásgátlót szedsz, akkor az életeddel játszol.
Ha már kaptál tablettát, akkor szerintem felesleges a háziorvostól kérni a vérvételt. Azt nőgyógyásztól kell, aki látja, hogy az eredményeid függvényében jó-e neked a gyógyszer, vagy szükség esetén ír másikat.
Ha normális akkor elküld ha van nőgyógyász végzettsége ha nincs.
Én elmentem elmondtam, hogy vérvételre szeretnék elmenni a gyógyszer miatt és akkor így nem kellene elmennem kétszer a nőgyógyászhoz. Oda már az eredménnyel együtt mentem.
Mondjuk annyi, hogy vissza kellett mennem a háziorvoshoz is, hogy ő is megnézze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!