Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szabad ilyenkor az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad ilyenkor az óvszer nélküli szex?

Figyelt kérdés
Menzeszszünetben vagyok, tehát most nem szedem a gyógyszert egy hétig. Kockázatos lehet így a szeretkezés? Vagy egyáltalán eshetek így teherbe? Nem mertem belemenni, mert én se vagyok benne biztos, de ha logikusan gondolkodom, akkor nem, mert a fogamzásgátló megakadályozta a peteérést. Vagy nincs igazam, mert akkor kérlek javítsatok ki!

#menzeszszünet
2012. okt. 15. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A 7napos szünetben is véd
2012. okt. 15. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Megakadályozza a peteérést. A fogamzásgátló végig véd, nem kell kiegészítő védekezés, ha egyébként rendesen szeded!
2012. okt. 15. 19:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2012. okt. 15. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
A logikus gondolkodás nagyon szép dolog legtöbb esetben, de most többre mennél vele, ha elolvasnád azt a nyomorék betegtájékoztatót. Mert nem poháralátétnek adják.
2012. okt. 15. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Az std az gondolom ismeretlen szó lehet feléd.
2012. okt. 15. 19:14
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 : Te egy igazi paraszt vagy! A betegtájékoztatót elolvastam, de itt is megkérdezem, mert volt benne olyan, amit a nőgyógyászom teljesen máshogy mondott. PL: 1. tabletta szedésénél már véd. A nőgyógyászom azt mondta, hogy 1 hónap biztonsági idő KELL! Akkor ki hazudik? Te meg idepofátlankodsz azt egy nyomorék vagy. Menj inkább máshova verébkedni!
2012. okt. 15. 19:20
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 Nem fogom ilyenkor felhívni, főleg,h most külföldön van...
2012. okt. 15. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
A tabletta TÉNYLEG véd az első szemtől, a nőgyógyászod volt túl óvatos! ;)
2012. okt. 15. 19:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Minden nőgyógyász túl óvatos?
2012. okt. 15. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, az én nőgyógyászom pl. azt mondta, hogy az első pillanattól véd, ahogy a betegtájékoztató is írja. :)
2012. okt. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!