Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha esemény utáni tabletta után nem jön meg időben?
hétfőn vettem be a tabit, és ma kellene megjönnie. de semmi jele. előtte 1-2 napig van barnás folyásom, de most semmi.
tudom, hogy a tájékoztatóban benne van, hogy előfordul a 7 napot késő menzesz, de nem pont az lenne a lényege, hogy megjöjjön?
olvastam itt, hogy valakinek tabi beszedése után 3-5 napra megjött, és követkő mensije innentől számítva jött meg újra.
néha érzem a derekam (mensikor a derekam fáj és nem a hasam), illetve kedden volt két erős görcsöm, amit még soha nem éreztem, mindkettő max 1 percig tartott.
Nekem sem jött meg rendesen.
És volt olyan ismerősöm is akinek egyáltalán nem jött meg utána.
A hormon hatása kiszámíthatatlan.
Én voltam terhes, és az ismerősöm se.
De mi végeztünk egy tesztet a biztonság kedvéért, mert amikor az ember a hormonjaival játszik akkor már nem érvényesek rá a megszokott biológiai törvények.
(ezért van pl. az, hogy a rendszeresen tablettát szedő nők egy része észre sem veszi, hogy terhes)
persze, én is csinálok majd tesztet mindenképp, de még abszolút korai lenne.
és mennyire idő múlva jött meg neked, ill. a barátnődnek?
igazad van, csak szerettem volna, ha megosztják a tapasztalataikat azok akik hasonló cipőben jártak.
nem önszántamból folyamodtam a tabihoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!