Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fel lehet iratni esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet iratni esemény utáni tablettát, ha még szűz vagy, de szeretnéd elveszteni, és gumit nem szívesen használnátok? Mennyire biztonságos ez a tabletta?

Figyelt kérdés
(nem a 72 órásra gondolok)
2009. aug. 6. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a 72 órás tabi drága és ha már nem akartok védekezni (pedig kéne) akkor van egy ojan hüvelykúp h pharmatex asszem vmi iesmi. anyám használja én is használtam, és nem vok terhes. bár én bogyot szedek már. ez a vacak 1200 ft körül van,6db kb) ott az utmutató h kell használni, vmi 10 percet kell várni mig elolvad.

am meg ha ez lesz neked a legelsö sztem az óvszert is kibirnátok. ugyse fog sokáig tartani föleg meg ha a pasid is szüz. ha meg nem, akkor lehet te nem fogod birni.

szóval lassan csináljátok, a pasid figyeljen oda rád, és te meg szólj neki ha vmi nem jó:D hidd el az elsö fájni fog, nekem az elsö 3 kellemetlen volt, szal sok jóra meg álomszexre ne számits:D

de azért sok sikert és azzal a kuppal jo lesz sztem, mert sikosit is:D

16L

2009. aug. 6. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Az a kúp is elég megbízhatatlan, magas a terhességi indexe. Neked meg anyukédnak szerencséje volt, de sokkal több nő esik teherbe vele, mint gumival vagy tablettával. nem javaslom.
2009. aug. 6. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem amíg nem vagy tisztába azzal, hogy a 72 órás és az esemény utáni egy és ugyanaz, addig ne is próbálj meg szexelni! És előbb nézz utána a 72 órás tablettának, mert bizony ez nem játék!
2009. aug. 6. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
jajjjjjjj, ne pontozzatok le! tenyleg nem 72 oraval, mert akkor már késő, hanem az időn belül!!!! bocsi!!!!!
2009. aug. 6. 18:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor ti sem vagytok vele teljesen tisztában...sokat olvastam erről,de a 72 órás nem egyenlő az eseményutánival.Igaz hogy a 72 órás is esemény utáni,de van alacsonyabb hormontartalmú akármikor szedhető közösülés utáni...
2009. aug. 7. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:

fölösleges értetlenkedni.

vegyetek hüvejküpot, feldugod vársz nemtom hánypercet és kész... am meg az óvszer is jó. ha szüz vagy akkor még jó is h sikositott. sztem egy alkalmat kibirtok, aztán szedsz vmi kis hormontatalmú bogyeszt. ha szülöknek nemtetszik akkor finanszirozzák ök a umivásárlást, v készüljenek fel a gyerekre. én is bogyót szedek, kb ezt igy el is mondtam nekik, és ök fizetik. :D elsöre jó lesz az az óvszer, ha nagyon nem tetszett akkor legközelebb megpróbáltok mást:D

sok sikert:D:D szia!

2009. aug. 7. 16:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Te tiszta hülye vagy. Még hogy alacsonyabb hormontartalmú, akármikor szedhető esemény utáni? Ha ezztel a kijelentéssel elmennél orvoshoz, vagy akárkihez, úgy körberöhögnének, hogy hasizomlázuk lenne tőle.

És még szaporodsz is... mert tisztességesen védekezni se tudsz a nemkívánt terhesség ellen. Már bocs, de erre a fokú tudatlanságra nincsenek szavaim.

2009. aug. 7. 16:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy nem védekeznénk,vagy nem használnánk gumit,egyszerűen csak kíváncsi voltam...köszi a flegmázást:P meg a lealázást..hajrá így tovább,egyszer ti is voltatok "tudatlanok"
2009. aug. 7. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Voltam. De akkor még nem szexeltem. Ennyi.
2009. aug. 7. 17:13
 20/20 anonim ***** válasza:

És még valami: az ingerült választ csak azután kaptad, miután egy egész csapat ember próbált meggyőzni róla, hogy az esemény utáni meg a 72 órás egy és ugyanaz, te meg csak kötötted az ebet a karóhoz és tovább szajkóztad, hogy te jobban tudod. Ha nem tetszik a válasz stílusa, nagyon sajnálom.

Ezek után nagyon kíváncsi lennék, mi az a rengeteg hely, ahol az okosságaidat olvastad. Komolyan mondom, belinkelhetnél pár oldalt.

2009. aug. 7. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!