Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire "veszélyes" amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "veszélyes" amit csinálok, és mi mást tehetnék?

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedhetek egészségi okok miatt. A gumira pedig allergiás a bőröm és elviselhetetlenné teszi az együttléteket, és az azt követő napokat, ezért a párommal megszakításos közösülést használunk már 1 éve. Eddig nem történt baleset, bár ez nem garancia arra, hogy nem is fog. Félek picit, mert még egyáltalán nem állok rá készen, hogy gyermeket vállaljak. Hogy kerülhetném el a terhességet? Teljesen tanácstalan vagyok...
2012. okt. 8. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vannak hormon mentes gyógyszerek is és az is több mint a semmi... Gondolom a nincs szex nem igazán opció :) Úgyhogy van a Parmatex vagy hogy kell írni :) Nekik van hormonmentes dolgaik erre. Néz körül :) De mostanában mintha reklámban is láttam volna :) Sok jót nem hallani róluk (Mármint úgy hogy nem érnek szinte semmit meg ilyesmi de szerintem ez is olyan mint a gumi... ha rosszul használod persze hogy nem alaposan átkell olvasni a leírást esetleg részletesebben áttanulmányozni.) Amúgy elég veszélyes amit csináltok.... 4 az egyhez az esélye kb hogy összejön az index szerint amit erre találtak ki.
2012. okt. 8. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Pharmatex + megszakítás + naptármódszer.

Ugyanez a szitu velem is, a gumiallergiám olyan szintű, hogy vérző repedések keletkeztek a hüvelyem falán, pedig kipróbáltunk rengeteg féle gumit.

Mi pharmatexet kúpot használtunk megszakítás mellett, mégis terhes lettem. Pedig mindig betartottuk az utasításokat, hiszen 17 évesen az ember végképp nem akar gyereket. A párom meg biztos, hogy nem élvezett belém.

Elvetettem, most megint pharmatex + megszakítás, de most naptármódszert is alkalmazzuk. Pontos a menstruációm, fájdalmas a peteérésem, így biztosra tudunk menni.

Hiába volt abortuszom, spirált sem használhatok a fémallergiám miatt..

2012. okt. 8. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Vannak óvszerek oylanoknak akik allergiások a gumira. Mint írta a 2. lehet azok sem jók, de azért kipróbálhattok néhányat.
2012. okt. 8. 18:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Van ez a... izé.. hogy is hívják.. amit betetethetsz magadba, és akkor nem leszel terhes. A fene.. nem jut eszembe a neve.. SPIRÁL! Az.. :D bocsásd meg, srác vagyok :D
2012. okt. 8. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
utolsó te jártál biosz órára? lehet hogy a kérdező akar gyereket majd a jövőben...
2012. okt. 8. 18:22
 6/12 A kérdező kommentje:

A spirálról meg társairól én is hallottam, de nem szeretnék ilyenekhez folyamodni.. Valami "ártatlanabb" dolog kéne amit fiatalok (17-25) is használhatnak, anélkül, hogy bármi további problémája lenne.

2. kommentelő: Sajnos a menstruációm nem pontos, sőt valamikor 2 héttel korábban jön mint kéne, valamikor 2 héttel később, és ritkaságnak számít ha pontos. Szerintem sajnos a naptármódszer nem válna be. A párom ha érzi, hogy közel van mindig kiveszi, és elintézi magának. Ti is így csináltátok? És ha teherbe esem, hogy vehetném észre időben?? Jó lenne valakivel erről beszélni, mert ismerősöm a 4. hónapba vette észre, egészen addig menstruált is és Ő nem szívesen beszél erről, tereli a témát, és annyira jó lenne visszajelzést kapni, mert a tesztek sem túl jók. Nagyon félek, főleg, hogy a szüleim is elég ridegek ezzel a témával szemben, és szerintem nem lenne túl jó reakciójuk ha teherbe esnék. Amúgy én is 17 vagyok, és ha ne adj Isten bekövetkezne a baj elintézhető a tudtuk nélkül az abortusz? (Bocsi a sok kérdésért)

2012. okt. 8. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 8. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:

18 alatt kell a szülői aláírás az abortuszhoz, nekem is kellett.

Mi úgy csináljuk, hogy amikor én elélvezek akkor kiveszi, megmossa és általában én fejezem be szájjal, vagy ő magának és akkor rám élvez.

Én minden hónapban csinálok tesztet a menzeszem elmúlása után, így észrevenném, ha baj lenne megint. Amikor terhes lettem, akkor nekem még megjött a menzeszem, akkoriban 2-3 havonta teszteltem, így derült ki. Megjött, rá pár nappal pozitívat teszteltem.

2012. okt. 8. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Amúgy hány éve menstruálsz? Nem hangzik túl jól, hogy még mindig nem rendszeres :S

Ha legalább 2 éve, akkor én a helyedben alaposan kivizsgáltatnám magam..

2012. okt. 8. 18:51
 10/12 A kérdező kommentje:

Kb 5 éve.. és rendesen jött meg a mensid vagy enyhébben?

Amúgy én a tesztekben nem nagyon bízom mert barátnőmnek 3 lett pozitív és kiderült, hogy nem terhes és gyereke is csak akkor lehet ha gyógyszereket szed.. Szóval ez a teszt dolog is picit gázos:/

2012. okt. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!