Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "veszélyes" amit csinálok, és mi mást tehetnék?
Pharmatex + megszakítás + naptármódszer.
Ugyanez a szitu velem is, a gumiallergiám olyan szintű, hogy vérző repedések keletkeztek a hüvelyem falán, pedig kipróbáltunk rengeteg féle gumit.
Mi pharmatexet kúpot használtunk megszakítás mellett, mégis terhes lettem. Pedig mindig betartottuk az utasításokat, hiszen 17 évesen az ember végképp nem akar gyereket. A párom meg biztos, hogy nem élvezett belém.
Elvetettem, most megint pharmatex + megszakítás, de most naptármódszert is alkalmazzuk. Pontos a menstruációm, fájdalmas a peteérésem, így biztosra tudunk menni.
Hiába volt abortuszom, spirált sem használhatok a fémallergiám miatt..
A spirálról meg társairól én is hallottam, de nem szeretnék ilyenekhez folyamodni.. Valami "ártatlanabb" dolog kéne amit fiatalok (17-25) is használhatnak, anélkül, hogy bármi további problémája lenne.
2. kommentelő: Sajnos a menstruációm nem pontos, sőt valamikor 2 héttel korábban jön mint kéne, valamikor 2 héttel később, és ritkaságnak számít ha pontos. Szerintem sajnos a naptármódszer nem válna be. A párom ha érzi, hogy közel van mindig kiveszi, és elintézi magának. Ti is így csináltátok? És ha teherbe esem, hogy vehetném észre időben?? Jó lenne valakivel erről beszélni, mert ismerősöm a 4. hónapba vette észre, egészen addig menstruált is és Ő nem szívesen beszél erről, tereli a témát, és annyira jó lenne visszajelzést kapni, mert a tesztek sem túl jók. Nagyon félek, főleg, hogy a szüleim is elég ridegek ezzel a témával szemben, és szerintem nem lenne túl jó reakciójuk ha teherbe esnék. Amúgy én is 17 vagyok, és ha ne adj Isten bekövetkezne a baj elintézhető a tudtuk nélkül az abortusz? (Bocsi a sok kérdésért)
18 alatt kell a szülői aláírás az abortuszhoz, nekem is kellett.
Mi úgy csináljuk, hogy amikor én elélvezek akkor kiveszi, megmossa és általában én fejezem be szájjal, vagy ő magának és akkor rám élvez.
Én minden hónapban csinálok tesztet a menzeszem elmúlása után, így észrevenném, ha baj lenne megint. Amikor terhes lettem, akkor nekem még megjött a menzeszem, akkoriban 2-3 havonta teszteltem, így derült ki. Megjött, rá pár nappal pozitívat teszteltem.
Amúgy hány éve menstruálsz? Nem hangzik túl jól, hogy még mindig nem rendszeres :S
Ha legalább 2 éve, akkor én a helyedben alaposan kivizsgáltatnám magam..
Kb 5 éve.. és rendesen jött meg a mensid vagy enyhébben?
Amúgy én a tesztekben nem nagyon bízom mert barátnőmnek 3 lett pozitív és kiderült, hogy nem terhes és gyereke is csak akkor lehet ha gyógyszereket szed.. Szóval ez a teszt dolog is picit gázos:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!