Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki tudná nekem megmondani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudná nekem megmondani hogy a spirál feltétele mennyire fájdalmas és veszélyes? És utána milyen fájdalmakkal jár? És hogy mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
A nőgyógyászod.
2012. júl. 20. 15:51
 2/4 mizuzizu92 ***** válasza:
Hát igen
2012. júl. 20. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
'A spirál komoly szövődményeket okozhat, pl. vérzést, kismedencei fertőzést és a méh átfúródását. Ezek miatt meddővé válhat a nő. Súlyos műtétek válhatnak szükségessé, sőt egyes esetekben halált is okozhat a spirál használata.' [link] Egyébként szerintem is inkább nőgyógyásznál érdeklődj.
2012. júl. 20. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
a feltétele elvileg nem fáj,hát nekem fájt.egyébként kérhetsz hozzá fájdalomcsillapítót.a veszélyeket nemtudom,nekem fél éve rakták fel.de viszont azt tudnod kell hogy a spirál a megtermékenyülést nem,csak a beágyazódást gátolja.utána enyhe görcsöm volt kb egy napig.a menzim erösödött tőle.hát a biztonságrol pedig annyit tudok,hogy annyira nem az,becsúszhat a baba.dehát nincs 100százalékos módszer!
2012. júl. 23. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!