Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lidynette20 at szedek. Mindig pontosan jól szedtem szinte percre pontosan. Teherbe eshetek így?
Figyelt kérdés
tudom, hogy védett vagyok de eszméletlenül parás... tegnap vettem be a 2. levél utolsó tablettáját és ma mertünk elöször gumi nélkül együtt lenni nem ment el bennem de parázok tudom,h hülyeség de mégis:S akk ugye tuti h nem eshettem teherbe?! elöre is köszönöm a válaszokat...2008. máj. 18. 18:31
2/9 anonim válasza:
Ez a tabletta már az első szemtől véd, úgyhogy nem kell aggódnod!
3/9 A kérdező kommentje:
az első válaszolóak ilyenek nemtom minek szolnak hozzá... nem egy kis csicskát kérdeztem hanem aki tapasztalt... a tapasztalatokat kérdeztem amint látod énis tudom h nem lehet baj csak ilyen a természetem...
2008. máj. 18. 18:51
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy az első válaszoló a 2.kérdésedre írta, hogy tuti! (2.kérdésed: ugye tuti h nem eshettem teherbe?! Merthogy ugye 2 kérdést tettél fel...
5/9 anonim válasza:
Mielőtt ennyire leoltod az első válaszolót és lecsicskázod, nézd már meg, hogy melyik kérdésedben szerepel a "tuti" szó - nyilván ő arra válaszolt!
6/9 A kérdező kommentje:
igen igazatok van... 1. válaszoló szeretnék bocsánatot kérni! csak parázok:S és félreértettem! köszönöm a válaszaitokat:) bocsánat!
2008. máj. 18. 19:20
7/9 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, a kérdésedre válaszoltam, (a többieknek köszi),ha nem tetszenek a válaszok, ne kérdezz, mellesleg tapasztalatból irtam, mivel én is ezt a tablettát szedem, de csak nyugodtan csicskázzál le másokat is, nagyon intelligens megjegyzés volt. szép napot
8/9 anonim válasza:
Megint az első vagyok , semmi gond.
9/9 A kérdező kommentje:
sajnálom köszönöm szépen a válaszodat... nemakartalak megbántani csak aztsem tudtam mit kérdeztem:S és igazábol azért kezdtem el a tablettát mert sokszor kiszakadt a gumi és azota nagyon parás vagyok:S tényleg sajálom:( ne haragudj és nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2008. máj. 18. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!