Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel a ciklusa első hetében szeretkeztünk, gumi nélkül, de nem mentem el. Ugye nem lehet terhes?
Figyelt kérdés
Már tettem ide fel erről kérdést, 2 év alatt első eset volt, le is csesztem már magam érte. Megjött neki a menstruációja, 2 héttel később, de a kelletténél jobban fájt neki a hasa.2009. aug. 3. 21:48
11/17 anonim válasza:
Vegyetek tesztet minél hamarabb! Védekezés mellett is van minimális esély a teherbeesésre, de ha abszolút semmi védekezés nem volt, akkor menstruáció ide vagy oda, lehet terhes! És legközelebb védekezzetek, remélem, tanultatok az esetből!
12/17 anonim válasza:
Normális esetben nincs menstruáció terhesség alatt.... hiszen az a lényege is, hogy kimarad. Hiszen a terhesség alatt nincs peteérés. Rendellenesség esetén előfordulhat, de az nem menstruáció, hanem más okból bekövetkezett vérzés. Ha nem javulnak a tünetek, akkor el kell menni nőgyógyászhoz. Akár kizártátok a terhességet, akár nem.
13/17 anonim válasza:
csomo nö van aki terhes és mellette megjön neki!!! tudod szoktá mondani ahány ház annyi szokás bármikor véletlen is benn maradhat a petesejt, van h több is termelödik, védekezzetek!!ha nem akarjátok gumival, akkor fogamzásgátlo, ne legyetek felelötlenek, mert a csaj szivja meg a legjobban ha teherbe esik!! és mnidenképpen vegyetek egy tesztet!!!!!
15/17 anonim válasza:
Ha nem mentél el benne, és megvolt neki, kisebb az esélye hogy terhes lehet. Sztem ne parázz, de védekezzetek máskor.
16/17 anonim válasza:
lehet terhes.. sz.rt se ér h nem mentél el benne. tudod, van előváladék is.
17/17 anonim válasza:
Sztem teszt!! Az előváladékban is lehet,nem számít,hogy elmentél-e...saját tapasztalat!
Menstruál? Édesanyám 3hónapig menstruált,mert olyan helyen volt feltapadva! Nem riogatlak...csak jobb meggyőződni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!