Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég fontos dolog!?
Egy làny teherbe eshet attol még hogy nem volt fiuval?
Pl: gondolok itt egy sima önkielégitésre amit a fiu egy kàd vizben végez a làny pedig utàna fürdik.. vagy pl akàr milyen màs abszurd dologra.. amirôl egy làny nem is tudhatja hogy megtörténhet vele.
Köszönöm a vàlaszokat elôre is : ))
mosakodás közben bejut a viz a punciba, vele együtt a spermád is, szal van rá esély.
de ha a szüleidnek bemagyarázod h azért vagy terhes mert vki belereccsentett a fürdővizedbe akkor nem hiszem h elhiszik :D
Hallod télleg nagyon vicces... 16 eves vagyok és nagyon fêlek h az bàtyàm vagy az apàm megtették ên pedig terhes vagyok...
Elhiszem h nektek rendkivul vicces de én ettôl fuggetlenul.. minden nap sirok ês nem tudok màsra gondolni ...
De örülõk h jol szorakoztok.. :|
Szia.
Ha tesód vagy valaki belereccsen egy kád vízbe akkor a sejtek nem fognak már sokáig élősködni.Úgyhogy nyugi nem vagy terhes. Ha csak álmodba nem akasztott be a tesód.:D
Köszönöm azoknak akik rendesek velem es megértenek :))
Az életkêptelen nagyon humoros embereknek pedig azt üzenem hogy tartsàk meg a véleményüket
.. kõszöntem ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!