Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ahol kiadják a fogamzásgátlót vény nélkül? Már kaptam receptre, de hétfön sürgösen kellene, és félek h nem kapok receptet idöben. Jártatok már igy?
Nem adják ki, a patikákat szigorúan büntetik, ha recept nélkül vagy lejárt recepttel adnak ki gyógyszert. (Nekem egyszer volt, hogy kiadtak egy gyógyszert - nem fogamzásgátlót, hanem az állandóan szedett gyógyszerem, volt receptem, de lejárt, és kérték, hogy sürgősen pótoljam - de ismernek a patikában, szóval gondolom ezért adták így ki.)
Írass háziorvossal, az hamar megvan.
Nem adják ki. Én egyszer jártam úgy, hogy elfelejtettem vinni a receptet, és persze utolsó nap akartam kiváltani. :D De megnyugtatott a patikus, hogy semmi baj nem lesz, ha egy nappal később kezdem, vagy reggel kiváltom és pótlom (lásd betegtájékoztató :D).
Sztem hétfő reggel kezdj házidokinál, vidd el az egy évnél nem régebbi labor meg rákszűréses leletedet, akkor tuti felírja. :) Tőlem legalábbis ezeket kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!