Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tablettáról gyűrűre áttérés? Yadine->nuvaring TAPASZTALATOK?
Én nem váltottam, régen szedtem fogamzásgátló tablettát, de most második hónapja nuvaringezek.
Szerintem zseniális találmány! :) Eleinte fura volt, hogy van bent valami, de inkább csak a tudatomat zavarta, amúgy nem volt kellemetlen. Pár hét alatt megszoktam a tudatot, azóta már nem ellenőrizgetem (csak szex után, nem vesszük ki akkor sem, mert nem zavaró).
Az első nuvaringes ciklusban valóban volt néhányszor pecsételő vérzésem, de a másodikban már egyáltalán nem.
Nekem nagyon bevált, ajánlani tudom mindenkinek! Kényelmes, nem lehet elfelejteni a "bevételt", nem számít az esetleges hányás/hasmenés sem, egy hónapban összesen kétszer kell vele foglalkozni: amikor berakom és amikor kiveszem. :)
Ja, és nagyon könnyen a helyére illeszkedett, nem esett ki még, sőt, nekem kimondottan nehézkes a kivétel (a felhelyezés nem).
Én Zoely-ről váltottam Nuvaring-re. Az első hónapban reggelre mindig picit kicsúszott, de sosem csúszott ki a hüvelyemből, illetve az 1. hónapban 1x volt olyan, hogy szex után a párom péniszén volt. De semmi gáz, utána lemostam, visszatettem.. :) Az első 2 szexnél érezte a párom, ezért kivettük, de utána bent felejtettem és nem is érezte, szóval azóta sosem veszem már ki.
Illetve a 2. hónaptól még reggelre sem csúszkált ki, tamponcserénél sem csúszik ki.
Nem csak fel kell tolni, hanem kicsit a hasad felé és, és így beakad a méhszájad köré, tehát nem fog kicsúszni. De ha nem teszed fel jól, akkor is a helyére csúszik.
A 2. hónapban gyakran volt migrénes fejfájásom, de azóta 1x sem. Lehet, hogy nem is emiatt volt, nem tudom.
Az első hónapban minden pisilésnél ellenőriztem, hogy a helyén van-e, de megszoktam, most már csak pár naponta este fürdésnél ellenőrzöm, és mindig a helyén van :D
Én 3 tablettát szedtem, mindegyiknél sok mellékhatás volt, de a gyűrűnél semmi. Szó szerint semmi. Én nagyon szeretem. :)
1.) Szerintem itt mindenki mindenféle tapasztalattal rendelkezik. Mivel más a genetikád, és az egészséged, náld minden másképp működhet, mint másoknál, így a kérdésed, felesleges!!!
Mért nem lehet azt a kibebafott kujva használati utasítást elolvasni?????
Miért nem lehet azt a kujva orvost megkérdezni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!