Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 orás tabit nögyogyásznál fel-e lehet iratni? Valoban 72 orában beleférve be kell szedni vagyis akkor 12 oránként? Beágyazodási két hét után még hatásos a 72-órás tabletta?
2.a terheségi elvetetés meddig lehet injekcioval? ,az abortuszal hányadik hét után nem lehet már elvetetni?,az egyöttlét után 2 ét kell a beágyazodásnig hamarabb is jelentkezhetnek a tünetek:hányinger,étvágytalanság,alvás vágy?
3.ha megjön abaja a csajnak szabad sexelni?, vagy mikor nemszabad együtt lenni?,ha már nincs meg a baja tehát már 6 napja megvolt neki és most már nincs után várni kell még vagy már szabad az együttlét?,
4.teherbe eshet egy csaj ha ma lefekszik a srácal és nem megy el benne tehát ha kiveszi és utána menne el vaginán kivül. még ha meg is sérül az ovszer, miután 4 nappal m az aktus után megjött neki havi menzije? EZ EGY FONTOS KÉRDÉS LENNE!! KÖSZÖNÖM MINDEN VÁLASZOLONAK
Nem hallottam még az injekciós elvetetős dolgot. Ez még nekem is új.
Terhességet megszüntetni a 12.hétig lehetséges.
Ha esélyes, hogy a párod megtette a tőle telhetőt, akkor fordulj nőgyogyihoz, ő felír neked 72 órásat. Inkább ezt szedd be, mintha drasztikusabbra kerülne a sor.
Én évekig úgy védekeztem, hogy az utolsó pillanatban vette ki. De azt tudni kell, hogy szex közben is jöhet némi ondó, tehát nem 100%. Ez vagy pasi, vagy alkalom függő. Én már rég terhes voltam, amikor még mensiztem. Szóval ez sem mérvadó. Szedj gyógyszert. Ennél jobb nincs. Hormonálisan téged is rendbe rak. De csak abban az esetben, ha az orvos választja ki neked a megfelelőt.
Nődoki rja fel
Azért 72 órás tabi, mert csak úgy hat, ha ez időn belül veszed be. 72 órán belül minél később, annál gyengébb a hatása és annál valószínűbb, hogy terhes maradsz.
Beágyazódás után cseszheted, mert ez nem abortuszt okoz, a meglévő magzatot hajtja el, hanem a begyágyazódást akadályozza meg.
8.hétig csinálnak abortuszt, hacsak nincs gubanc a magzattal, mert indokolt esetben ez időn túl is.
A legelső tünet a beágyazódással egy időben jelentkezhet, ha arra érzékeny a szervezeted. Általában inkább a 2. hónap körül kezdenek jelentkezni a tünetek.
Mensi alatt tilos a szex! Csakis gumiban szabad, mert csúnya fertőzéseket szedhetsz össze. És nem árt tudni, hogy mensi alatt is teherbe lehet esni, ha nem védekezel.
Ha megszakítással, lyukas gumival védekezel, jó eséllyel számíthatsz teherbe esésre, mivel az előváladékban is lehet sperma, amitől teherbe is eshetsz.
Arra senki nem gondolt, hogy van olyan 72 órás tabi, ami 2 szemes és 12 órával később kell bevenni a 2. szemet??? Bizonyára erre gondoltál. Igen, ha a 2 szemeset kapod, akkor a 2.-at az 1. után 12 órával később kell bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!