Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyermek háziorvos írhat fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermek háziorvos írhat fel esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés

Ehez kell szülő is vagy elég a barátom aki 19 éves?

17/L

2012. szept. 23. 20:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nincs annál jobb mint 15 évesen kefélni fűvel-fával!

Igazad is van, kár hogy nem korábban kezdted!

Majd közűletek kerülnek ki a korai méhnyakrákosok, még akkor is ha netalántán félévente járnál szűrésre.

Szegény gyereked, ha lesz , miket fog majd tanulni tóled!...

2012. szept. 24. 07:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Gyermek háziorvos? WTF?:D:D

Kinek lesz? A 12 éves húgodnak? :)

Amúgy meg a nagyon okos 24N-nek üzenném, hogy az óvszer nem szakad ki csak úgy! Nekem 12 év alatt egy sem szakadt ki.

2012. szept. 24. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Van gyerekem, az apjával vesztettem el a szüzességem, ennyit a fűvel-fával kefélésről... (és nem 15 évesen szültem.)

9 év alatt 1x szakadt ki, mert maradt benne levegő, szerintem statisztikai adatokat nézve ennyi belefér.

De ha nem szakad ki csak úgy... Akkor miért fosattok itt mindenkit, hogy "az óvszer sem 100%-os"?

Össze-vissza írtok mindent, kibe hol lehet belekötni...

Magatokkal foglalkozzatok, ha segíteni nem tudtok, kötekedni nem muszáj...

2012. szept. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!