Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyermek háziorvos írhat fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermek háziorvos írhat fel esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés

Ehez kell szülő is vagy elég a barátom aki 19 éves?

17/L

2012. szept. 23. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Szüld meg!
2012. szept. 23. 20:38
 2/13 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy..
2012. szept. 23. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Igen a barátod elég hozzá akinek a f@sza van kapcsolatban veled. Ha megszülted a gyerekét akkor majd beszélhet a nevedben hisz akkor már családtag. Röviden: NEM! De miért mindig az szexel aki nem ért hozzá, és ezek szaporodnak el...
2012. szept. 23. 20:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Nőgyógyszhoz menj rendelési időben, vagy ha gyorsan kell, sürgősségi tiniambulanciára (vagy vmi hasonló neve van).
2012. szept. 23. 20:44
 5/13 anonim ***** válasza:
simán sürgősségi ambulancia.. nem fogja neked fel írni a háziorvos szülő nélkül. de a nőgyógyász igen. vagy menj sürgősségi ambulanciára vagy nőgyógyász. de gyorsan.. minél előbb beveszed annál nagyobb a valószínűsége, hogy hat.
2012. szept. 23. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem, a f@szt nem...

Nekem 15 évesen a körzeti nőgyógyász felírta (9 évvel ezelőtt), unokatestvéremnek is felírta 16 évesen, akkor miért ne írná fel?

És nyomorékok vagytok, hogy támadjátok, pedig neki eszébe jutott, nem úgy mint sokaknak itt... (Nem biztos, hogy nem védekeztek, kiszakadhat a gumi, stb, arról nem ő tehet. Nekünk is ez volt, meg unokanővéreméknek is...)

24N

2012. szept. 23. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Törölték, aki írta, hogy nem írják fel szülő nélkül, arra reagáltam...
2012. szept. 23. 21:35
 8/13 anonim ***** válasza:

nem ő tehet róla? de. ha körültekintő lenne, előre gondolkozna és akkor már nem kéne idejönni kérdezgetni olyan ostoba embereket mint én.

igen, ők a világ legokosabb emberei csak a nemi szerve után tud menni a kérdező lány, másra nem képes, mondjuk előre gondolkodásra. utólag még jó h eszébe jut, ez nem nagy kunszt, nem nagy ész.

2012. szept. 23. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
24N - nek. igazad van. a körzeti nőgyógyász felírja, ő a gyermek háziorvost kérdezte, az tuti nem írja fel szülő nélkül.
2012. szept. 23. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 21:36

Elnézést, normális embereket vettem alapul, nem a "házasság előtt nincs szex, mert felelőtlenség" mentalitású magadfajtákat...

Utolsónak pedig:

Ugyanazt a receptet kapja, a cél ugyanaz, akkor sztem nem az a fontos, hogy kivel iratja fel, és ki szükséges a háttérbe, hanem hogy minél előbb fel legyen íratva, és bevegye, mielőtt nem késő...

2012. szept. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!