Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandykah kérdése:
Jangee fogamzásgátló?! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma írták fel nekem. kinek milyen tapasztalata van ezzel a gyógyszerrel?2012. szept. 18. 15:03
1/10 anonim válasza:
Előtte yasminnelle-t szedetem ami ugyanaz, csak drágább.
Igazából semmi különleges. Kicsit idegbeteg vagyok mensi előtt, meg a yasminelle-től sokat híztam.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi :) mondjuk kaptam róla tájékoztatót o.O de érdekes.. :D
2012. szept. 18. 15:58
3/10 anonim válasza:
Hát, állatira nem ugyanaz a kettő. Először én is Yasminelle-t kaptam és szenvedtem, mint egy kutya. Most a Jangee-t szedem másfél éve és nagyon bejön. Még fogytam is mellette. :)
4/10 anonim válasza:
Jangeenak is két fajtája van. Az enyém az, ami a yasminelle utánzata. Ugyanazok a hormonok vannak benne. De gondolom az orvosi szakvéleményt talán nem fogod megkérdőjelezni, kedves második. :)
5/10 anonim válasza:
első: a Jangee-tol nem híztál?
én 3 hónapja szedem, a menst 3. napján kezdtem el, se pecsételés, se fejfájás, se stressz se semmi nem jelentkezett eddig (le is kopogom) Ja és eddig mindig a 4. gyógyszermentes napon jött meg a megvonásos.
6/10 anonim válasza:
Ne haragudj, nekem is a dokim mondta :) Meg a gyógyszerész:)
7/10 anonim válasza:
5. Nem, nem híztam tőle. Nincs akkora étvágyam, mint volt, bár azóta keményen sportolok is.
6. Hát én nem tudom, még a dobozon is ugyanaz a hatóanyag áll, mint a yasminellén. Mindegy, én a saját szememnek hiszek inkább. :D De mint mondtam, két fajta van belőle. Lehet, hogy te a másikat szeded.
8/10 anonim válasza:
Én egy évig szedtem a Jangee-t. Fejfájás, kisebb hasfájás volt mielőtt megjött. Nem híztam tőle, pedig hízásra hajlamos vagyok. Pecsételő vérzés viszont volt az első három hónapban és a 10-11-12 hónapban. Váltanom kellett emiatt, most Femoden-t szedek, eddig ez jobban bejön mint a Jangee, bár még csak az első levélen vagyok túl.
9/10 anonim válasza:
Én kb 8 hónapja szedem. Nekem teljesen bevált. Gyógyszerszedés előtt nagyon nagy fájdalmaim voltak. volt, hogy egy egész napot az ágyban töltöttem magzatpózban...kellemes volt... ezen kívül a vérzésem 8 napról 5re csökkent, és a mennyisége is kevesebb. a derekam sem fáj már. és a mellem is picit nőtt, vagy megduzzadt. annyi mellékhatás volt, hogy az első hónapban volt pecsételős vérzésem. nekem a gyógyszerszünet 4. napján jön meg, általában este 10kor :S:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. A derék fájásom remélem elmúlik majd :)) mert eléggé szendvedtem miatta mikor megjött :S
2012. szept. 23. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!