Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás után mikor lehet elkezdeni a fogamzásgátló szedését?
Múlthéten szedtem be kedden az esemény utánit.
Pénteken jött meg a vérzésem irattam fel tablettát
Az orvos azt mondta, nyugodtan kezdjem el ma szedni, de 2 hét múlva fog kb csak hatni.
A papíron viszont nem írják, hogy mi van akkor, ha 72 órás után akarom szedni csak azt, hogy ha "hormonális fogamzásgátló után".
Hallgatnék az orvosra de annyi mindent olvastam a neten, hogy azért inkáb megkérdezem itt is, hátha vannak tapasztalatok.
Köszönöm!
Velem az történt, hogy pont akkor volt szükségem a 72 órás tablettára (kiszakadt gumi miatt), amikor már írattam fel fogamzásgátló tablettát, és egy héttel később kezdtem el menstruálni. Megkérdeztem a nőgyógyászt, hogy a 72 órás befolyásolja-e, hogy mikor kezdjem el szedni a tablettát, de azt mondta, nem, nyugodtan kezdjem el az eredeti tervek szerint, a menstruáció első napján. (Egy héttel a 72 órás bevétele után.)
Nekem azt mondta, hogy ha a menzesz első napján szedem be az első szemet, akkor 14 nap múlva már biztosan had, addig használjunk kiegészítő védekezést.
Nagyon köszönöm!!!
Azóta egy órája már bevettem, mert sikerült beszélnem egy nőgyógyásszal!
Igaz, hogy nem az első napon van am enstruációm de így 2 hét, amíg hat.
Ugy tudom ha a ciklus első napján beveszed, akkor már akkor hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!