Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlást ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlást ajánlotok?

Figyelt kérdés

a barátom nem kedveli az óvszert. viszont félek úgy belevágni, hogy nem tudok semmit tenni utána. a 72 órásra gondoltam, de még nem voltam nögyógyásznál, hogy felírja. szerintetek egyedül is meg tudom oldani, vagy mindenképpen szólnom kéne anyámnak? megértené, de jobban szeretném magamnak megtartani ezt.

16/lány

2012. máj. 29. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
72 órásat csak vészhelyzetben ajánlom, és nem csak úgy felírja a nőgyógyász, mint egy fog.gátló tablettát. Ha félsz, és a párod nem hajlandó gumit húzni, akkor menj el nőgyógyászhoz és írass fel tablettát.
2012. máj. 29. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 29. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

OMG. mondd meg a barátodnak, hogyha igazán szeret, akkor legalább használjon óvszert. Szánalmas, hogy egy kis szexért ezt is megteszed, hogy a pasidat hagyod belédélvezni.

Csak hogy tudj egy pár dolgot a 72 órásról.

Teljesen tönkreteszi a hormonháztartásod, olyan brutális menstruációd lesz, mint még soha, jobban fog fájni, mint az eddigi legdurvább mensid. belül teljesen szétszed, utána kb 1 hónapig szenvedni fogsz tőle. Ja és olcsóbb az óvszer!!

Szóval ez alapján a pasidat egyáltalán nem érdekli, hogy mit csinálsz a méheddel, azért hogy ő egy 5 percig jobban érezze magát a puncidban, képes lenne a legszarabb fájdalmat okozni neked, hogy egy 72 órásra kényszerítsen. Ez a srác a legkisebb mértékben sem szeret, és csak a szexet akarja.

Te meg éretlen kis ribi vagy, ha ezek után lefekszel vele. Vágd képen a pasit a nevemben is.

2012. máj. 29. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátod nem kedveli az óvszert , várjatok még. Majd ha megkedvelte, Te is elmehetsz a mőgyógyászhoz. Amúgy jobb ha anyu tudja, mert a nődoki tehet fel olyan kérdéseket, ami a családtagok betegségeire vonatkozik: trombózis, migrén, menses zavar stb. Ezt kevés 16 éves tudja pontosan megválaszolni egyedül.
2012. máj. 29. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

?????

Ha nem védekeztek,akkor terhes leszel!Lehet nem az első alkalom után,de ha egészségesek vagytok 3 hónapon belül! Hát az abortuszhoz kell szülői belegyezés,ami után lehet soha nem lehet kisbabád:(.

Tudom sablon szöveg de így van.

Volt egy fiúm,az is gumi nélkül szerte,én írattam fel fogamzásgátlót,de nem tartót sokáig a kapcsolatunk...utána abba hagytam a bogyót.Utána akivel megismerkedtem,én diktáltam csak gumival,nem követelte,hogy védekezés nélkül szeretkezzünk,ő lett a férjem:).

Szóval ha szeret,akkor érdekli a véleményed,vagy kivárja még rászánod magad,hogy dokihoz menjél. Abba a 72 órás gyógyszerbe annyi hormon van mint, egy egész havi fogamzásgátló adagban, LÓRÚGÁSNAK IS MONDTÁK RÉGEN!

Szerintem megértene anyukád,mert ő is volt ugyan ebbe a helyzetbe.

De én inkább az javaslom,még ne szedjél hormonokat,mert a gumi is elég biztos módszer.

Ha nem érti meg a barátod ,akkor ideje szakítani.

Legyél nagyképű,büszke,fiatal nő vagy,hidd el mi diktálunk,persze a pasinak az kell hinni ,hogy nem így van.

De szép korban vagy ,én 11 évvel idősebb vagyok,van már két fiam.

A te korodban kell a romantika,gyertya fény,rózsák halma nagy beszélgetések,kirándulások,szerelmi vallomások,amire később emlékezni fogtok.

Vigyázz ne csak meg volt, kategória legyél,annak a fiúnak.

Persze te ismered,te tudod mekkora a szerelmetek.

Sok sikert,sok bulizást.

2012. jún. 2. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!