Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44. nap, nem jött meg, ötletek?
Vegyel terhessegi tesztet a biztonsag kedveert.
En meg szuz vagyok, de pl. nekem egyszer sulikezdeskor stressz miatt kb. 3 honapig nem jott meg.
stressz, váratlan helyzet, események, idegesség, zűrzavar, depresszió, egyéb lelki problémák, hormonháztartás felborulása, stb. 1000 és 1 oka lehet. De azért remélem tisztába vagy azzal, hogy semmi sem véd 100%os védelmet, bár 0.01% esély van rá, hogy gumival teherbe ess...
Én azt javaslom, hogy ne tesztet vegyél, hanem keresd fel még a héten a nőgyógyászodat. Ő minden kérdésedre felel, felvilágosít, okít, és megnyugtat ha úgyvan.
Nem akarlak megijeszteni, de 2 éve nekem is késett 1 hónapot mire rávettem magam, hogy elmenjek dokihoz. Később kiderült, hogy ciszta. Szóval inkább félni, mint megijedni: irány a doki!
Nem fogyóztam. Dokihoz nem merek elmenni...
Ma vettünk egy tesztet barátommal. Holnap kiderül mi az eredménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!