Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk! Érzitek ha jön az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Érzitek ha jön az előváladék? Vagy egyénfüggő? Vagy csak akkor érzitek ha koncentráltok rá?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy van olyan fiú aki nem érzi és olyan is van aki érzi? Vagy max akkor lehet érezni ha odakoncentrálsz?

És ha már 1x szexeltél aznap és szexelsz még1x akkor is tartalmazhat spermát? vagy akkor már jóval kisebb az esélye?

2009. júl. 31. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy megy, hogy ha feláll párszor egy nap, de nem történik semmi (pl. csak tapi smaci szintig jutottunk még el a lánnyal), akkor utána mikor végleg lekonyul érzem, ahogy a lecsökkent méretű fütyiből jön ki valami (már nem fér el benne :P). Egyébként nem érzem. :)
2009. júl. 31. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Húzzál gumit, ne kérdezgess hülyeségeket, ezt nem lehet pontosan tudni kinek mikor jön és mennyit tartalmaz. Ha meg nem húztatok gumit, vegyetek tesztet.
2009. júl. 31. 17:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Ki beszél itt a gumiról? Csak egy sima kérdés volt, baj?

Am ismerek 1-2 olyan embert akik azt mondták lehet érezni az előváladékot, csak nem tudom higyjek-e nekik. ezért kérdeztem meg itt.

2009. júl. 31. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
persze, és ez csak úgy szimplán ennyire fontos neked, nem azért mert érintett vagy.... :D
2009. júl. 31. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt a kérdést tettem volna fel, ha "bajban" lennék. Érdekel a dolog. Baj?
2009. júl. 31. 17:19
 6/6 anonim válasza:

Azt lehet érezni, mikor véget ér a váladékozás.

Egy nagyon pici viszketésérzés van olyankor. De a kezdetét érezni szerintem nem lehet.

A legjobb, ha úgy veszed, hogy bármikor tartalmazhat spermát, s akkor nem lesz baj.

2009. aug. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!