Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruálás közben is szabad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruálás közben is szabad sexelni? Vagy van mikor nem szabad?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 16:08
 1/6 A kérdező kommentje:
tehát ha valakinek megjön a baja az tart példa 5 napig a 5 napban szabad együtt lenni vagy nem?
2009. júl. 31. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Ízlés dolga.Ilyenkor könnyebb összeszedni fertőzést.De nálunk nem akadály;)
2009. júl. 31. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Szabad, de a higiéniára fokozottan ügyeljetek! (Előtte, utána tisztálkodás)
2009. júl. 31. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt egy orvos honlapjáról másoltam:

Köszönöm válaszát.

Jól rám hozta a frászt! Miért szívhatom meg ha együtt vagyunk menszesz alatt? TILOS?

Gabi

tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára

Kedves Gabi! Sajnálom, hogy az Anyukája meg az iskola nem tanította meg az alapvető higiénés rendszabályokra. Gondoljon bele: a hüvely nem steril hely, tele van mindenféle kórokozóval, amit a savanyú vegyhatás kordában tart. Menzesz alatt a szülőcsatorna teljesen nyitott, ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevő alhasi vérbőség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Erről még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

2009. júl. 31. 17:16
 5/6 anonim válasza:

Jééézusom.Én erről sosem hallottam. Eddig nálunk sem volt akadály.... :/

27/l

2009. júl. 31. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
hü ez ige veszélyesen hangzik hm
2009. aug. 1. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!