Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miert van gyenge verzesem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van gyenge verzesem?

Figyelt kérdés
2 napja szedtem be az utolso fogamzasgatlot es azotta gyenge verzesem van.miert?
2009. júl. 31. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
azért mert a fogamzasgatlo csökkenti a vérzés mennyiségét. milyet szedsz amugy???
2009. júl. 31. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
microgynon
2009. júl. 31. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
ezt nem ismerem. de emiatt lehet.
2009. júl. 31. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
én sosem szedtem fogamzásgázlót,mégis minden hónapban gyenge a vérzésem,én sem tudom hogy mért?!
2009. aug. 2. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Fogigátló mellett nincs havi vérzés, mert nincs ciklus.

Nincs peteérés, nincs tüszőrepedés, nincs méhnyálkahártya-megvastagodás és nincs menstruáció sem, azaz nem válik le a nyálkahártya vérzés kíséretében. A fogigátló teljesen kikapcsolja a petefészkedet, és átveszi helyette az írányítást.

Mivel a méhnyálkahártya nem vastagodik meg, ezért nem is válik le, a megvonásos vérzés mennyisége ezért kevesebb, és a minősége ezért másabb. Ebben a 7 napban gyakorlatilag a relatív hormonhiány miatt vérzel egy kicsit (ekkor is véd a tabi!), nem pedig azért, mert leválna a megvastagodott méhnyálkahártya, azaz nem menstruálsz.

2009. aug. 2. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
jó, mindezt tudjuk. de azért megvonásos vérzés jelentkezik.
2009. aug. 3. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki nem állította, hogy megvonásos vérzés nem jelentkezik...
2009. aug. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!